Zobrazeno 1 - 10
of 1 203
pro vyhledávání: '"Acidification activity"'
Autor:
Hansen, Gunda1, Johansen, Claus2, Marten, Gunvor1, Wilmes, Jacqueline1, Jespersen, Lene3, Arneborg, Nils3 na@food.ku.dk
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Jul2016, Vol. 100 Issue 13, p5965-5976. 12p.
Publikováno v:
Bulletin of Taras Shevchenko National University of Kyiv / Vestnik Kievskogo Nacionalnogo Universiteta Imeni Tarasa Sevcenko. 2014, Vol. 66 Issue 1, p46-48. 3p.
Autor:
Yao, Amenan1 AmenanAnastasie.Yao@student.ulg.ac.be, Coulibaly, Ibourahema2, Lognay, Georges3, Fauconnier, Marie-Laure4, Thonart, Philippe
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Jul2008, Vol. 79 Issue 6, p1045-1052. 8p. 2 Charts, 4 Graphs.
Autor:
Coulibaly, Ibourahema1 coullam@yahoo.fr, Dubois-Dauphin, Robin1, Destain, Jacqueline1, Fauconnier, Marie-Laure2, Lognay, Georges3, Thonart, Philippe1,4
Publikováno v:
International Journal of Microbiology. 2010, p1-9. 9p. 3 Charts, 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ibourahema Coulibaly, Robin Dubois-Dauphin, Jacqueline Destain, Marie-Laure Fauconnier, Georges Lognay, Philippe Thonart
Publikováno v:
International Journal of Microbiology, Vol 2010 (2010)
The protective effects of the fatty acid composition and membrane action of the acidification activity of two strains of Lactobacillus kept at 20∘C were studied. The addition of sorbitol, monosodium glutamate and glycerol during storage is causing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b76049ec95484d61b8ff673336367240
Publikováno v:
Food and Bioprocess Technology. 9:1901-1911
Freeze drying is one important step in downstream processing of probiotics and starter cultures production and requires a long duration of the drying step, which, therefore, often is the overall production bottleneck. Microwave accelerated vacuum dry
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.