Zobrazeno 1 - 10
of 25 885
pro vyhledávání: '"Acid stress"'
Autor:
Yuxi Zheng1,2, Han Luo2, Nianhui Ding3, Yan Huang4, Kai Wang5, Chun Li6, Chaolong Zhang6, Jianguo Feng3 fengjianguo@swmu.edu.cn
Publikováno v:
BioResources. 2024, Vol. 19 Issue 3, p5239-5261. 23p.
Autor:
Lv, Xinhang1 (AUTHOR) lxh@stu.zafu.edu.cn, Kong, Haimin2 (AUTHOR) konghaimin2004@163.com, Luo, Yubo1 (AUTHOR) luoyubo@stu.zafu.edu.cn, Dong, Dubin1 (AUTHOR) dongdb@zafu.edu.cn, Liu, Wenbin1 (AUTHOR) lwb@stu.zafu.edu.cn, Wu, Dongtao3 (AUTHOR) wudongtao1@163.com, Ye, Zhengqian1 (AUTHOR) yezhq@zafu.edu.cn, Ma, Jiawei4 (AUTHOR) jiawma@zafu.edu.cn, Liu, Dan1 (AUTHOR) jiawma@zafu.edu.cn
Publikováno v:
Agronomy. Apr2024, Vol. 14 Issue 4, p767. 15p.
Autor:
Xie, Min1 (AUTHOR), Koch, Eveline H. W.1 (AUTHOR), Walree, Cornelis A. van1,2 (AUTHOR), Sobota, Ana3 (AUTHOR), Sonnen, Andreas F. P.4 (AUTHOR), Killian, J. Antoinette1 (AUTHOR), Breukink, Eefjan1 (AUTHOR), Lorent, Joseph H.1,5 (AUTHOR) joseph.lorent@uclouvain.be
Publikováno v:
Communications Biology. 9/17/2024, Vol. 7 Issue 1, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 4, Pp 116-122 (2024)
Nongxiangxing Baijiu distiller’s grains are rich in lactic acid. Pichia kudriavzevii is the dominant yeast. The effects of lactic acid on the solid-state fermentation characteristics of Nongxiangxing Baijiu of the dominant yeast were explored under
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7b098ea1824421d950558e85552e9aa