Zobrazeno 1 - 10
of 605
pro vyhledávání: '"Acid mixtures"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alexander A. Baranov, Leyla S. Namazova-Baranova, Tatyana E. Borovik, Tatyana V. Bushueva, Oksana V. Globa, Natalya V. Zhurkova, Elena A. Vishneva, Ekaterina Yu. Zakharova, Natalya G. Zvonkova, Ljudmila M. Kuzenkova, Sergey I. Kutsev, Svetlana V. Mikhaylova, Ekaterina A. Nikolaeva, Petr V. Novikov, Alexandr A. Pushkov, Kirill V. Savostyanov, Elena Yu. Voskoboeva, Liliia R. Selimzianova, Alla N. Semyachkina
Publikováno v:
Вопросы современной педиатрии, Vol 16, Iss 6, Pp 457-467 (2018)
Homocystinuria is a genetically heterogeneous hereditary disease from the group of aminoacidopathies caused by a metabolic disorder of sulphur-containing amino acids, primarily methionine. The article presents the etiopathogenetic, diagnostic and the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f29b37e5a434ef1a21f1a00fa3b8298
Autor:
Svetlana G. Makarova
Publikováno v:
Вопросы современной педиатрии, Vol 16, Iss 6, Pp 522-528 (2018)
Food allergy is often the first manifestation of allergy in a child, and this problem is most relevant at an early age. With an allergic reaction to food, a seemingly not very significant pathology, a so-called «atopic march» may begin with the dev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fb332b0f2994fcc886558967900e6f4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Volume 23; Issue 4; Pages: 2227
Funding Information: Conflicts of Interest: This study was financially supported by APR Applied Pharma Research S.A. (Balerna, Switzerland). N.G. and G.R. are employees of APR Applied Pharma Research S.A. (Balerna, Switzerland); L.C. and A.B. work at
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e2ffbe6bce45caa791b37fa7daf1a5fa
https://hdl.handle.net/10362/133571
https://hdl.handle.net/10362/133571
Autor:
Filippo Caschera, Vincent Noireaux
Publikováno v:
BioTechniques, Vol 58, Iss 1, Pp 40-43 (2015)
Here we present a procedure for preparing amino acid mixtures–having both the desired composition and a physiological pH–at high concentrations for cell-free expression systems. Up to 2.1 mg/mL of active protein was synthesized in batch mode reac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33fe5f618ed34b54b84c0ff09737ab6e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.