Zobrazeno 1 - 10
of 150
pro vyhledávání: '"Acid binding capacity"'
Autor:
Qiaoyun Li, Zuman Dou, Qingfei Duan, Chun Chen, Ruihai Liu, Yueming Jiang, Bao Yang, Xiong Fu
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 13, Iss 1, Pp 494-505 (2024)
In this study, the structural characters, antioxidant activities and bile acid-binding ability of sea buckthorn polysaccharides (HRPs) obtained by the commonly used hot water (HRP-W), pressurized hot water (HRP-H), ultrasonic (HRP-U), acid (HRP-C) an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c75269e2a10f494bbab6727db300092c
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 23, Iss 4, Pp 732-738 (2022)
If gastric acidity is to be encouraged, it may be beneficial to eliminate some feed elements from pig starter meals since they bind more acid in the stomach than others. The cereals (wheat, maize, and barley), soybean meal, commercial mineral supplem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc3c7c3e30704829bf52ddfba07f47b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yonglin Gao, Ping Liu, Donghong Wang, Jingmin Liu, Lintong Yang, Yating Kang, Bing Han, Jungang Yin, Jing Zhu, Kezhou Wang, Chunmei Li
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 96, Iss , Pp 105218- (2022)
In this study, a novel protein designated MC-2 was isolated from Momordica charantia L., and the positively regulates lipid metabolism activity was detected by the bile acid binding activity test. Then, the amino acid composition of MC-2 was analyzed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6a85081d9bf4cbaa728aea81a1fb648
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 65, Iss , Pp 103778- (2020)
In this study effects of resistant starch type 4 (RS4) on nutritional and quality properties of spaghetti were investigated. RS4 was added into spaghetti at different levels (15, 20 and 25%). Wheat bran was also added to spaghetti at 15% level. RS4 s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3fbfd7aeb41f498fb73a9af6fbc7f886
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 3, Iss 11, Pp 849-855 (2015)
The aim of this study is to develop salad dressing as an excipient food that can be used to enhance beneficial effects of salads when co-ingested together. The compounds that include bioactive constituents different from other salad dressings are ger
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b64a14e066a4e73841b9d036fa77ff2