Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Acharjee, Arijit"'
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2023 14
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research June 2023 12
Physicochemical, textural, and rheological properties of yoghurt enriched with orange pomace powder.
Autor:
Acharjee, Arijit1 (AUTHOR), Afrin, Syeda Muntazima1 (AUTHOR), Sit, Nandan1 (AUTHOR) nandansit@yahoo.co.in
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2021, Vol. 45 Issue 2, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Mar2022, Vol. 59 Issue 3, p1040-1052, 13p