Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"Acevedo-Fani A"'
Heat-induced interactions between microfluidized hemp protein particles and caseins or whey proteins
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2025 463 Part 2
Heat-induced interactions of hemp protein particles formed by microfluidisation with β-lactoglobulin
Publikováno v:
In LWT 1 July 2024 203
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2024 149
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 9, p 1286 (2024)
There are a wide range of commercial infant formulae available on the market. These are made using milk from different species, such as goat, sheep, and cow. The different protein compositions of these milks and the process used during infant-formula
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/988cbe13c3d8491bb821b9f2bad1da5d
Autor:
Wang, Xin, Roy, Debashree, Acevedo-Fani, Alejandra, Ye, Aiqian, Pundir, Shikha, Singh, Harjinder
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science April 2023 50
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nadia, Joanna, Roy, Debashree, Montoya, Carlos A., Singh, Harjinder, Acevedo-Fani, Alejandra, Bornhorst, Gail M.
Publikováno v:
Food & Function; 10/21/2024, Vol. 15 Issue 20, p10233-10261, 29p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2021 117