Zobrazeno 1 - 10
of 1 141
pro vyhledávání: '"Acevedo, C"'
Autor:
Miranda‐Mosqueda, M. L., Ruiz‐Oropeza, S. Y., González‐Barrios, J. A., Jaimez, R., Peña‐Ortega, Fernando, Gómez‐Acevedo, C.
Publikováno v:
Drug Development Research; Nov2024, Vol. 85 Issue 7, p1-12, 12p
Autor:
Guesalaga R-T., Paz, Fernández T., Sebastián, Rodríguez G., Javier Ignacio, Camus A., Mauricio, Sánchez G., César, Acevedo C., Francisco, Merino L., Tomás, Abud P., Maritza, Domínguez D., Angélica, Domínguez C., Francisco
Publikováno v:
Revista de Cirugia; 2024, Vol. 76 Issue 5, p443-450, 8p
Autor:
Diofanor Acevedo C., Piedad M. Montero, Jhon Rodriguez Meza, R. Sandrith Sampayo, Raul Jose Martelo
Publikováno v:
International Journal of Food Science, Vol 2022 (2022)
The quality of fried products affects consumer purchase decisions, and frying is an important stage in the production process. The objective of this research was to evaluate the thermophysical properties, the sensory quality, and microstructure of Co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41daf3a6b12c4fefae4442b7a62a95fb
Autor:
Walbaum G., Benjamín1,2, Acevedo C., Francisco1,2, Carrillo B., Diego1, Camus A., Mauricio3, Manzor V., Manuel4, Martínez R., Raúl4, Veglia Q., Paulina4, Murature S., Geraldine5, Salvado U., Valentina6, Muñiz M., Sabrina1, Merino L., Tomas1, Sánchez R., César1 cgsanche@uc.cl
Publikováno v:
Revista de Cirugia. 2023, Vol. 75 Issue 1, p43-52. 10p.
Publikováno v:
In Neurología (English Edition) June 2019 34(5):326-335
Publikováno v:
In Neurología June 2019 34(5):326-335
Autor:
Tornero, A.C. Fernández, Blasco, M. García, Azqueta, M. Chiquirrín, Acevedo, C. Fernández, Castro, C. Salazar, López, S.J. Ramos
Publikováno v:
In Progress in Organic Coatings August 2018 121:130-141
Autor:
Angie D. Caro C, Sandrith P. Sampayo R, Diofanor Acevedo C, Piedad Montero C, Raúl J. Martelo
Publikováno v:
International Journal of Food Science, Vol 2020 (2020)
This study is aimed at analysing the effect of vacuum frying on the kinetic parameters of mass transfer, the CIE L∗a∗b∗ colour parameters of the Carimañola. For the kinetic analysis, the moisture and oil content were measured by means of an ex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88c0dea76b7748f78be635568500843f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.