Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Acetobacter pasteurianuss"'
Autor:
Eric Giraud, Katarzyna A. Duda, Antonio Molinaro, Djamel Gully, Fabio A. Facchini, Mateusz Pallach, Flaviana Di Lorenzo, Alba Silipo, Francesco Peri
Publikováno v:
International Journal of Biological Macromolecules
International Journal of Biological Macromolecules, Elsevier, 2018, 119, pp.1027-1035. ⟨10.1016/j.ijbiomac.2018.08.035⟩
International Journal of Biological Macromolecules, 2018, 119, pp.1027-1035. ⟨10.1016/j.ijbiomac.2018.08.035⟩
International Journal of Biological Macromolecules (119), 1027-1035. (2018)
International Journal of Biological Macromolecules, Elsevier, 2018, 119, pp.1027-1035. ⟨10.1016/j.ijbiomac.2018.08.035⟩
International Journal of Biological Macromolecules, 2018, 119, pp.1027-1035. ⟨10.1016/j.ijbiomac.2018.08.035⟩
International Journal of Biological Macromolecules (119), 1027-1035. (2018)
Acetobacter pasteurianus is an acetic acid-producing Gram-negative bacterium commonly found associated with plants and plant products and widely used in the production of fermented foods, such as kefir and vinegar. Due to the acid conditions of the b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::882a483f6d4ff242e1b03c66ecaf36d4
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01956104/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01956104/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.