Zobrazeno 1 - 10
of 630
pro vyhledávání: '"Acetobacter aceti"'
Autor:
Garuba, Emmanuel O.1 oluseungaruba@gmail.com, Ojetayo, Omolola H.2, Ajunwa, Obinna M.3, Onilude, Abiodun A.4
Publikováno v:
EUREKA: Life Sciences. 2024, Issue 2, p11-21. 11p.
Publikováno v:
Applied Microbiology, Vol 4, Iss 3, Pp 1203-1214 (2024)
Functional vinegar with high γ-aminobutyric acid (GABA) content was manufactured through a two-stage serial co-fermentation of rice wine lees, a by-product of Korean rice wine, using lactic acid bacteria (LAB) and acetic acid bacteria (AAB). The fir
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ca6edbb6fd643b5b17783d9d51951f4
Autor:
Brenna, Elisabetta1,2 mariaelisabetta.brenna@polimi.it, Cannavale, Flavia1, Crotti, Michele1, De Vitis, Valerio3, Gatti, Francesco G.1, Migliazza, Gaia1, Molinari, Francesco3, Parmeggiani, Fabio1, Romano, Diego3, Santangelo, Sara1
Publikováno v:
ChemCatChem. 12/19/2016, Vol. 8 Issue 24, p3796-3803. 8p.
Autor:
Rana German, Natascia Marino, Chris Hemmerich, Ram Podicheti, Douglas B. Rusch, Leah T. Stiemsma, Hongyu Gao, Xiaoling Xuei, Pam Rockey, Anna Maria Storniolo
Publikováno v:
Breast Cancer Research, Vol 25, Iss 1, Pp 1-21 (2023)
Abstract Background Microbial dysbiosis has emerged as an important element in the development and progression of various cancers, including breast cancer. However, the microbial composition of the breast from healthy individuals, even relative to ri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a184415248e346bf9a23c93523061146
Autor:
ONAH, Donatus Chimaobi1 donchimaobi@yahoo.com, EZE, Sabinus Oscar O.1 sabinus.eze@unn.edu.ng, ABA, Patrick Emeka2 patrick.aba@unn.edu.ng
Publikováno v:
Notulae Scientia Biologicae. 2016, Vol. 8 Issue 2, p232-236. 5p.
Publikováno v:
Scientific Papers: Animal Science & Biotechnologies / Lucrari Stiintifice: Zootehnie si Biotehnologii. 2014, Vol. 47 Issue 2, p94-100. 7p.
Autor:
Mullins, Elwood A.1,2, Kappock, T. Joseph1 kappock@purdue.edu
Publikováno v:
Acetic Acid Bacteria. 2013 Special Issue, Vol. 2 Issue 1, p9-18. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 47, Iss 2, Pp 94-94 (2023)
Wine is a beverage made from grape berries. However, without the help of beneficial microorganisms, fermentation and producing of good wine is not possible. But very often wines contain acetic acid bacteria, which are undesirable in winemaking proces
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a66266658a74f468d000cfb6654e89a