Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Acetilactobacillus jinshanensis subsp. aerogenes Z-1"'
Autor:
Qin Li, Kaidi Hu, Juan Mou, Jianlong Li, Aiping Liu, Xiaolin Ao, Yong Yang, Li He, Shujuan Chen, Likou Zou, Mingye Guo, Shuliang Liu
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
Several lactic acid bacteria (LAB) are double-edged swords in the production of Sichuan bran vinegar; on the one hand, they are important for the flavour of the vinegar, but on the other hand, they result in vinegar deterioration because of their gas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e52ee4e11ce470db5156bddb8cf1f74
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.