Zobrazeno 1 - 10
of 1 576
pro vyhledávání: '"Acetification"'
Autor:
Wiramsri Sriphochanart, Warawut Krusong, Nialmas Samuela, Pichayada Somboon, Panmanas Sirisomboon, Jiraporn Onmankhong, Soisuda Pornpukdeewattana, Theppanya Charoenrat
Publikováno v:
PeerJ, Vol 12, p e17650 (2024)
Background This study explored the utilization of luffa sponge (LS) in enhancing acetification processes. LS is known for having high porosity and specific surface area, and can provide a novel means of supporting the growth of acetic acid bacteria (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f61d1305057742968514f4d63c777a1e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Industrial and Engineering Chemistry 25 July 2022 111:308-323
Autor:
Bertan, Fernanda Aparecida Brocco1 (AUTHOR), da Silva Pereira Ronning, Eduardo2 (AUTHOR), Marchioro, Marcelo Luis Kuhn3 (AUTHOR), Oldoni, Tatiane Luiza Cadorin2 (AUTHOR), Dekker, Robert F. H.4 (AUTHOR), da Cunha, Mário Antônio Alves2 (AUTHOR) mcunha@utfpr.edu.br
Publikováno v:
Scientific Reports. 11/13/2022, Vol. 12 Issue 1, p1-15. 15p.
Autor:
Krusong, Warawut1 (AUTHOR) warawut.kr@kmitl.ac.th, Vichitraka, Assanee1 (AUTHOR), Sriphochanart, Wiramsri1 (AUTHOR), Pornpukdeewattana, Soisuda1 (AUTHOR)
Publikováno v:
3 Biotech. 2/5/2020, Vol. 10 Issue 3, p1-12. 12p.
Autor:
Sriphochanart, Wiramsri, Krusong, Warawut, Samuela, Nialmas, Somboon, Pichayada, Sirisomboon, Panmanas, Onmankhong, Jiraporn, Pornpukdeewattana, Soisuda, Charoenrat, Theppanya
Publikováno v:
PeerJ; Jun2024, p1-19, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernanda Aparecida Brocco Bertan, Eduardo da Silva Pereira Ronning, Marcelo Luis Kuhn Marchioro, Tatiane Luiza Cadorin Oldoni, Robert F. H. Dekker, Mário Antônio Alves da Cunha
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-15 (2022)
Abstract The present study proposes the production of vinegars from pineapple processing residues as an eco-friendly strategy for adding value and economic strengthening of the production chain. Pineapple pulp and peel wines were produced and acetifi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ae403963f6a424fb01505b5e13ab9c2
Autor:
Pothimon, Ruttipron, Gullo, Maria, La China, Salvatore, Thompson, Anthony Keith, Krusong, Warawut *
Publikováno v:
In Process Biochemistry November 2020 98:41-50