Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Acetic acid, Bifidobacterium"'
Autor:
Buse Usta-Gorgun, Lutfiye Yilmaz-Ersan
Publikováno v:
Electronic Journal of Biotechnology, Vol 47, Iss , Pp 29-35 (2020)
Background: Salep is obtained by grinding dried orchid tubers and used as a valuable ingredient in the food industry. Because of the glucomannan content of salep, it is thought to have prebiotic potential. However, there is little information in stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76544319b59e47459edb454083928b8e
Autor:
Lutfiye Yilmaz-Ersan, Buse Usta-Gorgun
Publikováno v:
Electronic Journal of Biotechnology, Vol 47, Iss, Pp 29-35 (2020)
Background Salep is obtained by grinding dried orchid tubers and used as a valuable ingredient in the food industry. Because of the glucomannan content of salep, it is thought to have prebiotic potential. However, there is little information in studi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.