Zobrazeno 1 - 10
of 2 339
pro vyhledávání: '"Acetate fermentation"'
Autor:
Avery, G. Brooks, Shannon, Robert D., White, Jeffrey R., Martens, Christopher S., Alperin, Marc J.
Publikováno v:
Biogeochemistry, 2003 Jan 01. 62(1), 19-37.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1469871
Publikováno v:
In Chemical Engineering Science 2 April 2016 143:36-46
Autor:
Brooks Avery, G.1,2 averyg@uncwil.edu, Shannon, Robert D.3,4, White, Jeffrey R.3, Martens, Christopher S.1, Alperin, Marc J.1
Publikováno v:
Biogeochemistry. Jan2003, Vol. 62 Issue 1, p19-37. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
CSIC
Report on the second stage of the biological process dedicated to the production of TAGs from acetate fermentation using oleaginous yeasts, with two major goals: to identify the main genes and metabolic routes of oleaginous yeasts involved in acetate
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ad8862d377647ccc5bf8b40fd29681dc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical Engineering Science. 143:36-46
In this work, a thermodynamic framework was proposed to achieve improved process understanding of ethanol and acetate fermentation in a continuous stirred tank bioreactor from syngas through the Wood–Ljungdahl pathway. The bioreactor performance wa
Autor:
Nathan Basisty, Dylan J. Sorensen, Alan J. Wolfe, Birgit Schilling, David G. Christensen, James S. Orr, Christopher V. Rao
Lysine acetylation is thought to provide a mechanism for regulating metabolism in diverse bacteria. Indeed, many studies have shown that the majority of enzymes involved in central metabolism are acetylated and that acetylation can alter enzyme activ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b849ca274c4a4902710c5b902e10872d
https://doi.org/10.1101/457929
https://doi.org/10.1101/457929
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eitaro Wada, Atsuko Sugimoto
Publikováno v:
Geochimica et Cosmochimica Acta. 59:1329-1337
In order to discern the δDwater-δDCH4 relationship between C02/H2 reduction and acetate fermentation in freshwater environments where CH4 is produced from both C02/H2 and acetate, incubation experiments of a paddy soil were made, using water with f