Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Access to healthy food"'
Autor:
Daniel Egaña Rojas, Paulina Molina Carrasco, Rodrigo Villegas Ríos, Barbara Castillo Villalobos, Patricia Gálvez Espinoza
Publikováno v:
Medwave, Vol 24, Iss 09, Pp e2769-e2769 (2024)
Introduction In Chile, there is a high prevalence of obesity, and most people have an inadequate quality of food. Food environments can constitute barriers that prevent healthy food choices and lead to overweight and obesity, as well as diet-related
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/954e31fd8a2240c1a5865ade15f60ee5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alexandra van den Berg, Aida Nielsen, Nika Akhavan, Carmen Llanes Pulido, Semonti Basu, Aliya Hussaini, Christine Jovanovic, Kathryn Janda, Laurence Denis, Nalini Ranjit
Publikováno v:
Archives of Public Health, Vol 77, Iss 1, Pp 1-14 (2019)
Abstract Background Go! Austin/Vamos! Austin (GAVA) is a coalition-led health initiative that targets low-income communities with disparities in access to healthy food and physical activity. The purpose of this initiative was to increase healthy eati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cb152e48a7f49fd86535dbb107653db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
These studies aim to halve the prevalence of obesity by 2030. This would increase healthy life expectancy by an average of nearly two years for around ten million people in the UK, while narrowing health inequalities between the richest and poorest i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cd9d986e6420b80b05e598a6d2144067
Publikováno v:
Journal of Agriculture, Food Systems, and Community Development, Vol 5, Iss 1 (2016)
The number of people in the Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP), formerly known as food stamps, is currently at an all-time high. The switch from food stamp coupons to the Electronic Benefit Transfer (EBT) system was completed nationwide
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e36cb2fd37c24412b7708c60c3424433
Autor:
Nalini Ranjit, Christine E. Jovanovic, Nika Akhavan, Aliya Hussaini, Alexandra E van den Berg, Semonti Basu, Laurence Denis, Kathryn M Janda, Aida Nielsen, Carmen Llanes Pulido
Publikováno v:
Archives of Public Health, Vol 77, Iss 1, Pp 1-14 (2019)
Archives of Public Health
Archives of Public Health
Background Go! Austin/Vamos! Austin (GAVA) is a coalition-led health initiative that targets low-income communities with disparities in access to healthy food and physical activity. The purpose of this initiative was to increase healthy eating and ph
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.