Zobrazeno 1 - 10
of 17 523
pro vyhledávání: '"Access to healthy food"'
Autor:
Vohra, Rubina1 rvohra@njcu.edu
Publikováno v:
Coastal Business Journal. Jul2024, Vol. 20 Issue 1, p3-19. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AEM Education & Training. Aug2023, Vol. 7 Issue 4, p1-5. 5p.
Autor:
Roman Kvasnička, Lucie Kvasničková Stanislavská, Ladislav Pilař, Kateřina Kuralová, Lucie Pilařová, Martin Čejka
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
Considering that food is a critical factor for a healthy population, social media analysis of discussions about this area is very important to understanding people’s behavior. This research aimed to identify the main areas of communication about he
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d30e64d2bff04e1cbef1e20047c0ea4a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akim Tafadzwa Lukwa, Feyisayo A. Wayas, Estelle Victoria Lambert, “Savings for Health” IDRC collaborators, Olufunke Alaba, Louise Foley, Janetta Harbron, James Lappeman, Naomi Levitt, Zandile Mchiza, Kufre Okop, Tolu Oni, Whadi-ah Parker, Thandi Puoane, Pamela Wadende
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
IntroductionSouth Africa, grappling with the complexities of malnutrition, faces a dual challenge of undernutrition in children and overnutrition in adults, particularly among women. This situation is exacerbated by high rates of food insecurity, aff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5da39249634848e4848943148d42a87f
Publikováno v:
In Journal of Obstetric, Gynecologic & Neonatal Nursing January 2022 51(1):41-52