Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"Accelerated shelf-life testing"'
Publikováno v:
Jurnal Keteknikan Pertanian Tropis dan Biosistem, Vol 11, Iss 3, Pp 244-256 (2023)
This research aimed to evaluate the shelf life of pegagan (Centella asiatica (L) Urban) tea using the Accelerated Shelf Life Testing (ASLT) method by applying the Arrhenius Model since its widely known for its various health benefits, including its a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b34fccb64414400fb189b2436c958e75
Autor:
María Alina Cueva Ríos, Frank Fernández Rosillo, Lenin Quiñones Huatangari, Eliana Milagros Cabrejos Barrios
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 41, Iss 2, Pp 92-102 (2023)
The shelf life of a food product is a finite period after manufacturing and packaging, during which it retains a required and acceptable level of quality for consumption. The objective was to characterise and describe the transparent and comprehensib
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7530f923e9a544d2bdd563d20029b254
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Teknik Pertanian Lampung, Vol 10, Iss 3, Pp 392-401 (2021)
The storage method is one way to maintain coffee quality. Storage with aluminum foil and plastic (PP) packaging is an effective and safe technology to protect coffee grounds. Specialty coffee powder cannot be accepted if the organoleptic score is bel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/555908a4ee2047b8aa2c525759cd2699
Publikováno v:
Industria: Jurnal Teknologi dan Manajemen Agroindustri, Vol 10, Iss 2, Pp 100-110 (2021)
Abstract This study aims to determine the cabe jamu (Piper retrofractum Vahl) herbal drink shelf-life with the addition of sodium benzoate concentration and determine the sodium benzoate addition effect on the cabe jamu herbal drink shelf-life. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bef39c9bcdac4f3c8fa516995a2acc19
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laras Cempaka
Publikováno v:
Coffee and Cocoa Research Journal, Vol 35, Iss 3 (2020)
Arabica coffee drinks in this study were made from three parts of coffee beans are cascara, which is the skin of coffee fruit; green coffee beans; and roasted coffee beans. This beverage product is then packaged and stored in a ready to drink glass b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2cf2d1a9d2246329091febe698a519a
Publikováno v:
Agrointek, Vol 10, Iss 1, Pp 55-61 (2016)
Types of processed seafood is very popular in Indonesia is a shrimp paste. In general, the paste made of rebon, small fish, or anchovies and other additives. The weakness of the paste is a relatively short shelf life due to water levels are still hig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26a1cbefe8cd438d948a4d308c820957