Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Accardo, Francesca"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Accardo, Francesca, Prandi, Barbara, Terenziani, Francesca, Tedeschi, Tullia, Sforza, Stefano
Publikováno v:
In Food Research International July 2023 169
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2022 387
Autor:
Accardo, Francesca, Miguéns-Gómez, Alba, Lolli, Veronica, Faccini, Andrea, Ardévol, Anna, Terra, Ximena, Caligiani, Augusta, Pinent, Montserrat, Sforza, Stefano
Publikováno v:
In Food Research International August 2022 158
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rotondi Aufiero, Vera, Di Stasio, Luigia, Maurano, Francesco, Accardo, Francesca, Ferranti, Pasquale, Mamone, Gianfranco, Rossi, Mauro, Mazzarella, Giuseppe
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition; May2022, Vol. 73 Issue 3, p327-335, 9p, 1 Color Photograph, 3 Charts, 3 Graphs
Autor:
Gigliola Borgonovo, Francesca Accardo, Maria Ambrogina Pagani, Alessandra Marti, Susanna Buratti, Diego Suárez-Estrella, Pasquale Ferranti
Publikováno v:
LWT. 144:111234
This study aimed at addressing the effect of quinoa sprouting on saponins which are considered the main responsible for quinoa bitterness and astringency, and consequently on quinoa taste. Whole quinoa was sprouted for 12, 24, 48, and 72 h at 22 °C