Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Acín Albiac, Marta"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tlais, Ali Zein Alabiden, Kanwal, Sadia, Filannino, Pasquale, Acin Albiac, Marta, Gobbetti, Marco, Di Cagno, Raffaella
Publikováno v:
In Food Research International June 2022 156
Publikováno v:
In Computational and Structural Biotechnology Journal 2020 18:2290-2299
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Acín Albiac, Marta, Di Cagno, Raffaella, Filannino, Pasquale, Cantatore, Vincenzo, Gobbetti, Marco
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 19, Iss 1, Pp 1-11 (2020)
Microbial Cell Factories
Microbial Cell Factories
Background FODMAPs (Fermentable oligosaccharides, disaccharides, monosaccharides, and polyols) intake is associated with the onset of irritable bowel syndrome symptoms. FODMAPs in wheat-derived baked goods may be reduced via bioprocessing by endogeno