Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"Abud R"'
Autor:
Osorio, J.M., Pérez Marfil, A., Ferreyra, C., Pérez Abud, R., Ruiz Fuentes, M.C., Galindo, P., de Gracia, M.C., Osuna, A.
Publikováno v:
In Transplantation Proceedings September 2012 44(7):2063-2066
Autor:
Perez A, Gonzalez-Manzano S, Jimenez R, Perez-Abud R, Haro JM, Osuna A, Santos-Buelga C, Duarte J, Perez-Vizcaino F
Publikováno v:
PHARMACOLOGICAL RESEARCH
r-FSJD. Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
instname
r-FSJD: Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
Fundació Sant Joan de Déu
r-FSJD. Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
instname
r-FSJD: Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
Fundació Sant Joan de Déu
Quercetin exerts vasodilator, antiplatelet and antiproliferative effects and reduces blood pressure, oxidative status and end-organ damage in hypertensive humans and animal models. We hypothesized that oral quercetin might induce vasodilator effects
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::068783242e01c2c6ac5e7a9e599d82c7
http://fundanet.fsjd.org/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12601
http://fundanet.fsjd.org/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12601
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria v.21 suppl.2 2006
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
Enteral nutrition is a technique that even though it was used in times immemorial, in the last 25 years has suffered a considerable development, from being considered a secondary therapeutic weapon destined only to feed the patient, to occupying an i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::87c1623aba3528b6a5fb616b8726f08c
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112006000500010
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112006000500010
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
This study aimed to evaluate the change in the resistance reaction of 41 bean genotypes inoculated with two isolates representing the same pathotype, and a mixture of eight different pathotypes in the same inoculum suspension.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::d4c2ade816dba4a85376cf78602c5e87
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/916393
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/916393
Autor:
Moreno, J. M., Gomez, I. R., Wangensteen, R., Perez-Abud, R., Duarte, J., Osuna, A., Vargas, F.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Journal Article; Research Support, Non-U.S. Gov't; The vasoconstrictor effect of hydrogen peroxide (H(2)O(2)) on isolated perfused rat kidney was investigated. H(2)O(2) induced vasoconstriction in the isolated rat kidney in a concentration-dependent
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bcba0db22733d51ee2e55c4e2447d668
https://hdl.handle.net/10668/865
https://hdl.handle.net/10668/865
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Volume: 24, Issue: 4, Pages: 473-478, Published: AUG 2009
Europe PubMed Central
Europe PubMed Central
Introducción: La calidad de las grasas y aceites utilizados para frituras es tan importante como la calidad del producto final, ya que durante el proceso de fritura se desarrollan productos de oxidación que pasan a formar parte de la dieta pudiendo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::593057c176fd8de1c0b5182a87041fe4
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112009000400012&lng=en&tlng=en
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112009000400012&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.