Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Abud, Yuri K. D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Balthazar, Celso F., Silva, Hugo L. A., Esmerino, Erick A., Rocha, Ramon S., Moraes, Jeremias, Carmo, Mariana A. V., Azevedo, Luciana, Camps, Ihosvany, Abud, Yuri K. D., Sant'Anna, Celso, Franco, Robson M., Freitas, Monica Q., Silva, Marcia C., Raices, Renata S. L., Escher, Graziela B., Granato, Daniel, Ranadheera, C. Senaka, Nazzaro, Filomena, Cruz, Adriano G.
Publikováno v:
Food chemistry 252 (2018): 397–397. doi:10.1016/j.foodchem.2018.01.186
info:cnr-pdr/source/autori:Balthazar, Celso F.; Silva, Hugo L. A.; Esmerino, Erick A.; Rocha, Ramon S.; Moraes, Jeremias; Carmo, Mariana A. V.; Azevedo, Luciana; Camps, Ihosvany; Abud, Yuri K. D.; Sant'Anna, Celso; Franco, Robson M.; Freitas, Monica Q.; Silva, Marcia C.; Raices, Renata S. L.; Escher, Graziela B.; Granato, Daniel; Ranadheera, C. Senaka; Nazzaro, Filomena; Cruz, Adriano G./titolo:The addition of inulin and Lactobacillus casei 01 in sheep milk ice cream (vol 246, pg 464, 2018)/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2018.01.186/rivista:Food chemistry/anno:2018/pagina_da:397/pagina_a:397/intervallo_pagine:397–397/volume:252
info:cnr-pdr/source/autori:Balthazar, Celso F.; Silva, Hugo L. A.; Esmerino, Erick A.; Rocha, Ramon S.; Moraes, Jeremias; Carmo, Mariana A. V.; Azevedo, Luciana; Camps, Ihosvany; Abud, Yuri K. D.; Sant'Anna, Celso; Franco, Robson M.; Freitas, Monica Q.; Silva, Marcia C.; Raices, Renata S. L.; Escher, Graziela B.; Granato, Daniel; Ranadheera, C. Senaka; Nazzaro, Filomena; Cruz, Adriano G./titolo:The addition of inulin and Lactobacillus casei 01 in sheep milk ice cream (vol 246, pg 464, 2018)/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2018.01.186/rivista:Food chemistry/anno:2018/pagina_da:397/pagina_a:397/intervallo_pagine:397–397/volume:252
The effect of the Lactobacillus casei 01 and inulin addition on sheep milk ice cream during storage (- 18 C, 150 days) was investigated. Control, probiotic and synbiotic ice cream (10% w/w sheep milk cream; 10% w/w sheep milk cream, L. casei 01, 6 lo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::9962934c9cacb6c669d63f54bd9e83f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tarabal VS; Campus Centro Oeste, Federal University of São João Del-Rei, Av. Sebastião Gonçalves Coelho, 400 Bairro Chanadour, Divinópolis, MG, 35501-296, Brazil., Abud YKD; National Institute of Metrology, Quality and Technology, Av. Nossa Sra. das Graças, 50 - Xerém, Duque de Caxias, RJ, 25250-020, Brazil., da Silva FG; Chemistry Department, Federal University of Minas Gerais, Av. Antônio Carlos, 6627, Belo Horizonte, MG, 31270-901, Brazil., da Cruz LF; Campus Centro Oeste, Federal University of São João Del-Rei, Av. Sebastião Gonçalves Coelho, 400 Bairro Chanadour, Divinópolis, MG, 35501-296, Brazil., Fontes GN; National Institute of Metrology, Quality and Technology, Av. Nossa Sra. das Graças, 50 - Xerém, Duque de Caxias, RJ, 25250-020, Brazil., da Silva JA; Campus Centro Oeste, Federal University of São João Del-Rei, Av. Sebastião Gonçalves Coelho, 400 Bairro Chanadour, Divinópolis, MG, 35501-296, Brazil., Filho CBS; National Institute of Metrology, Quality and Technology, Av. Nossa Sra. das Graças, 50 - Xerém, Duque de Caxias, RJ, 25250-020, Brazil., Sinisterra RD; Chemistry Department, Federal University of Minas Gerais, Av. Antônio Carlos, 6627, Belo Horizonte, MG, 31270-901, Brazil., Granjeiro JM; National Institute of Metrology, Quality and Technology, Av. Nossa Sra. das Graças, 50 - Xerém, Duque de Caxias, RJ, 25250-020, Brazil.; Fluminense Federal University, R. Mario Santos Braga, 28 - Centro, Niteroi, RJ, 24020-150, Brazil., Granjeiro PA; Campus Centro Oeste, Federal University of São João Del-Rei, Av. Sebastião Gonçalves Coelho, 400 Bairro Chanadour, Divinópolis, MG, 35501-296, Brazil. pagranjeiro@gmail.com.
Publikováno v:
World journal of microbiology & biotechnology [World J Microbiol Biotechnol] 2023 Nov 07; Vol. 40 (1), pp. 6. Date of Electronic Publication: 2023 Nov 07.
Autor:
Balthazar CF; Universidade Federal Fluminense (UFF), Faculdade de Veterinária, 24230-340 Niterói, RJ, Brazil., Silva HLA; Universidade Federal Fluminense (UFF), Faculdade de Veterinária, 24230-340 Niterói, RJ, Brazil., Esmerino EA; Universidade Federal Fluminense (UFF), Faculdade de Veterinária, 24230-340 Niterói, RJ, Brazil., Rocha RS; Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Rio de Janeiro (IFRJ), Departamento de Alimentos, 20270-021 Rio de Janeiro, RJ, Brazil., Moraes J; Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Rio de Janeiro (IFRJ), Departamento de Alimentos, 20270-021 Rio de Janeiro, RJ, Brazil., Carmo MAV; Universidade Federal de Alfenas (UNIFAL), Faculdade de Nutrição, 37130-000 Alfenas, MG, Brazil., Azevedo L; Universidade Federal de Alfenas (UNIFAL), Faculdade de Nutrição, 37130-000 Alfenas, MG, Brazil., Camps I; Universidade Federal de Alfenas (UNIFAL), Departamento de Física, 37133-840 Alfenas, MG, Brazil., Abud YKD; Instituto Nacional de Metrologia, Normalização e Qualidade Industrial (Inmetro), Duque de Caxias 25250-020, Rio de Janeiro, Brazil., Sant'Anna C; Instituto Nacional de Metrologia, Normalização e Qualidade Industrial (Inmetro), Duque de Caxias 25250-020, Rio de Janeiro, Brazil., Franco RM; Universidade Federal Fluminense (UFF), Faculdade de Veterinária, 24230-340 Niterói, RJ, Brazil., Freitas MQ; Universidade Federal Fluminense (UFF), Faculdade de Veterinária, 24230-340 Niterói, RJ, Brazil., Silva MC; Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Rio de Janeiro (IFRJ), Departamento de Alimentos, 20270-021 Rio de Janeiro, RJ, Brazil., Raices RSL; Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Rio de Janeiro (IFRJ), Departamento de Alimentos, 20270-021 Rio de Janeiro, RJ, Brazil., Escher GB; Universidade Estadual de Ponta Grossa (UEPG), Departamento de Engenharia de Alimentos, 84030-900 Ponta Grossa, Brazil., Granato D; Universidade Estadual de Ponta Grossa (UEPG), Departamento de Engenharia de Alimentos, 84030-900 Ponta Grossa, Brazil., Ranadheera CS; University of Melbourne, Faculty of Veterinary & Agricultural Sciences, School of Agriculture & Food, Melbourne, VIC 3010, Australia., Nazzaro F; Istituto di Scienze dell'Alimentazione, CNR-ISA, Via Roma, 64, 83100 Avellino, Italy., Cruz AG; Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Rio de Janeiro (IFRJ), Departamento de Alimentos, 20270-021 Rio de Janeiro, RJ, Brazil. Electronic address: food@globo.com.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2018 Jun 30; Vol. 252, pp. 397. Date of Electronic Publication: 2018 Feb 07.