Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Abud, Yuri"'
Autor:
Almada, Caroline N., Almada-Érix, Carine N., Bonatto, Mariane S., Pradella, Fernando, dos Santos, Philipe, Abud, Yuri K.D., Farias, Alessandro S., Martínez, Julian, Sant'Anna Filho, Celso B., Lollo, Pablo C., Costa, Whyara K.A., Magnani, Marciane, Sant'Ana, Anderson S.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2021 87
Autor:
Barros, Cássia P., Pires, Roberto P.S., Guimarães, Jonas T., Abud, Yuri K.D., Almada, Caroline N., Pimentel, Tatiana C., Sant'Anna, Celso, De-Melo, Luiz Dione B., Duarte, Maria Carmela K.H., Silva, Márcia C., Sant'Ana, Anderson S., Freitas, Mônica Q., Cruz, Adriano G.
Publikováno v:
In Food Research International February 2021 140
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brienzo, Michel, Abud, Yuri, Ferreira, Solange, Corrales, Roberta C.N.R, Ferreira-Leitão, Viridiana S., Souza, Wanderley de, Sant’Anna, Celso
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products June 2016 84:305-313
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products November 2013 51:62-69
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Corrales Roberta Cristina Novaes Reis, Mendes Fabiana Magalhães, Perrone Clarissa, Sant’Anna Celso, de Souza Wanderley, Abud Yuri, Bon Elba Pinto da Silva, Ferreira-Leitão Viridiana
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 5, Iss 1, p 36 (2012)
Abstract Background Previous studies on the use of SO2 and CO2 as impregnating agent for sugar cane bagasse steam treatment showed comparative and promising results concerning the cellulose enzymatic hydrolysis and the low formation of the inhibitors
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7ac295e81bf4817b45747b81fdeca2e
Autor:
Balthazar, Celso F., Silva, Hugo L. A., Esmerino, Erick A., Rocha, Ramon S., Moraes, Jeremias, Carmo, Mariana A. V., Azevedo, Luciana, Camps, Ihosvany, Abud, Yuri K. D., Sant'Anna, Celso, Franco, Robson M., Freitas, Monica Q., Silva, Marcia C., Raices, Renata S. L., Escher, Graziela B., Granato, Daniel, Ranadheera, C. Senaka, Nazzaro, Filomena, Cruz, Adriano G.
Publikováno v:
Food chemistry 252 (2018): 397–397. doi:10.1016/j.foodchem.2018.01.186
info:cnr-pdr/source/autori:Balthazar, Celso F.; Silva, Hugo L. A.; Esmerino, Erick A.; Rocha, Ramon S.; Moraes, Jeremias; Carmo, Mariana A. V.; Azevedo, Luciana; Camps, Ihosvany; Abud, Yuri K. D.; Sant'Anna, Celso; Franco, Robson M.; Freitas, Monica Q.; Silva, Marcia C.; Raices, Renata S. L.; Escher, Graziela B.; Granato, Daniel; Ranadheera, C. Senaka; Nazzaro, Filomena; Cruz, Adriano G./titolo:The addition of inulin and Lactobacillus casei 01 in sheep milk ice cream (vol 246, pg 464, 2018)/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2018.01.186/rivista:Food chemistry/anno:2018/pagina_da:397/pagina_a:397/intervallo_pagine:397–397/volume:252
info:cnr-pdr/source/autori:Balthazar, Celso F.; Silva, Hugo L. A.; Esmerino, Erick A.; Rocha, Ramon S.; Moraes, Jeremias; Carmo, Mariana A. V.; Azevedo, Luciana; Camps, Ihosvany; Abud, Yuri K. D.; Sant'Anna, Celso; Franco, Robson M.; Freitas, Monica Q.; Silva, Marcia C.; Raices, Renata S. L.; Escher, Graziela B.; Granato, Daniel; Ranadheera, C. Senaka; Nazzaro, Filomena; Cruz, Adriano G./titolo:The addition of inulin and Lactobacillus casei 01 in sheep milk ice cream (vol 246, pg 464, 2018)/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2018.01.186/rivista:Food chemistry/anno:2018/pagina_da:397/pagina_a:397/intervallo_pagine:397–397/volume:252
The effect of the Lactobacillus casei 01 and inulin addition on sheep milk ice cream during storage (- 18 C, 150 days) was investigated. Control, probiotic and synbiotic ice cream (10% w/w sheep milk cream; 10% w/w sheep milk cream, L. casei 01, 6 lo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::9962934c9cacb6c669d63f54bd9e83f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.