Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Abt, Eileen"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science October 2022 47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Approaches to risk-benefit assessment of seafood consumption: lessons learned from an evidence scan.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition; 2024, p1-6, 6p
Publikováno v:
Environmental Health Perspectives, 2000 Jan 01. 108(1), 35-44.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3454293
Autor:
Abt, Eileen1 (AUTHOR) eileen.abt@fda.hhs.gov, Robin, Lauren Posnick1 (AUTHOR), McGrath, Sara1 (AUTHOR), Srinivasan, Jannavi1 (AUTHOR), DiNovi, Michael1 (AUTHOR), Adachi, Yoko1 (AUTHOR), Chirtel, Stuart1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Oct2019, Vol. 36 Issue 10, p1475-1490. 16p. 2 Charts, 6 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abt, Eileen1 eileen.abt@fda.hhs.gov, Fong Sam, Jennifer1, Gray, Patrick1, Robin, Lauren Posnick1
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part B: Surveillance Communications. Jun2018, Vol. 11 Issue 2, p92-102. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Posnick Robin, Lauren, Abt, Eileen
Publikováno v:
In Reference Module in Food Science 2016