Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"Absorbed water"'
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 42, Iss , Pp 108305- (2022)
The purpose of this data narrative is to report the morphological structures, functional groups, elemental composition, pH adaptability and mechanical properties of hydroxyapatite (HAp) biomaterials synthesized from a novel mixture of biowastes (bovi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c21194a7ffe46788456c1b689c1d8f1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Composite Interfaces
Composite Interfaces, 2021, 28 (1), pp.17-34. ⟨10.1080/09276440.2020.1736454⟩
Composite Interfaces, VSP, 2021, 28 (1), pp.17-34. ⟨10.1080/09276440.2020.1736454⟩
Composite Interfaces, 2021, 28 (1), pp.17-34. ⟨10.1080/09276440.2020.1736454⟩
Composite Interfaces, VSP, 2021, 28 (1), pp.17-34. ⟨10.1080/09276440.2020.1736454⟩
International audience; Natural fibers and particularly flax fibers have a great potential to replace glass fibers in composite materials. However, the interaction between these fibers and thermoset matrices remains unclear and results in a weak inte
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::775ca9c33b4ab0493636fd23b72ddc0c
https://hal.science/hal-02533826
https://hal.science/hal-02533826
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lidija Dergestin Bačun, Dražen Cerjanec, Nina Kudumija, Helga Medić, Jelka Pleadin, Lidija Mandić Graonić, Tina Lešić
Publikováno v:
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu
Volume 20.
Issue 2.
Volume 20.
Issue 2.
U ovom radu prikazani su rezultati istraživanja količine apsorbirane odnosno dodane vode u meso peradi s hrvatskog tržišta. Uzorci svježeg pilećeg i purećeg mesa (n = 36) uzorkovani su tijekom 2016. i 2017. godine s različitih poljoprivrednih
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ae5478539daaea0cdb5c263dd96fa718
https://www.bib.irb.hr/932091
https://www.bib.irb.hr/932091
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.