Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Abreu, Cristiano S."'
Autor:
Gonçalves, Raquel F.S., Fernandes, Jean-Michel, Martins, Joana T., Vieira, Jorge M., Abreu, Cristiano S., Gomes, José R., Vicente, António A., Pinheiro, Ana C.
Publikováno v:
In Food Research International April 2024 181
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martins AJ; International Iberian Nanotechnology Laboratory, Av. Mestre José Veiga s/n, 4715-330 Braga, Portugal. Electronic address: artur.martins@inl.int., Perdigão L; International Iberian Nanotechnology Laboratory, Av. Mestre José Veiga s/n, 4715-330 Braga, Portugal; Centre of Biological Engineering, University of Minho, Campus de Gualtar, 4710-057 Braga, Portugal., Gonçalves C; International Iberian Nanotechnology Laboratory, Av. Mestre José Veiga s/n, 4715-330 Braga, Portugal., Amado IR; International Iberian Nanotechnology Laboratory, Av. Mestre José Veiga s/n, 4715-330 Braga, Portugal., Abreu CS; Center for Microelectromechanical Systems (CMEMS-UMinho), University of Minho, Guimarães, Portugal; Physics Department, Porto Superior Engineering Institute, ISEP, Porto 4200-072, Portugal., Vicente AA; Centre of Biological Engineering, University of Minho, Campus de Gualtar, 4710-057 Braga, Portugal., Cunha RL; Department of Food Engineering, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, UNICAMP, CEP: 13083-862 Campinas, SP, Brazil., Pastrana LM; International Iberian Nanotechnology Laboratory, Av. Mestre José Veiga s/n, 4715-330 Braga, Portugal., Cerqueira MA; International Iberian Nanotechnology Laboratory, Av. Mestre José Veiga s/n, 4715-330 Braga, Portugal.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Nov 16; Vol. 465 (Pt 2), pp. 142085. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 16.