Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Abraham GT"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ogori AF; Department of Home Sciences, Faculty of Agriculture, Federal University, Gashua, P.M.B.1005 Gashua, Yobe State, Nigeria; Department of Food Science and Technology, Federal University of Agriculture, Makurdi, Benue State, Nigeria., Abraham GT; Department of Food Science and Technology, Federal University of Agriculture, Makurdi, Benue State, Nigeria., Eke MO; Department of Food Science and Technology, Federal University of Agriculture, Makurdi, Benue State, Nigeria., Abu JO; Department of Food Science and Technology, Federal University of Agriculture, Makurdi, Benue State, Nigeria., Adeniyi AS; Department of Biochemistry, School of Sciences, Federal University of Technology, Akure, Ondo State, Nigeria., Famuwagun AA; Department of Food Science and Technology, Joseph Ayo Babalola University, Ikeji-Arakeji, Osun State, Nigeria; Department of Food Science and Technology, Obafemi Awolowo University, Ile-Ife, Nigeria.
Publikováno v:
Biomedicine & pharmacotherapy = Biomedecine & pharmacotherapie [Biomed Pharmacother] 2022 Sep; Vol. 153, pp. 113510. Date of Electronic Publication: 2022 Aug 05.