Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Abrahão W"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Trindade, E. S., Schaefer, C. E. G. R., Albuquerque, M. A., Abrahão, W. A. P., Mello, J. W. V., Chagas, A. C.
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciência do Solo, Volume: 25, Issue: 4, Pages: 849-861, Published: DEC 2001
O papel biogeoquímico e estrutural das crostas microbióticas é praticamente desconhecido, embora estas sejam freqüentes na superfície de taludes naturais e antrópicos expostos em domínio tropical úmido. O presente trabalho teve como objetivo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::2351518baffc21736f20c828fcf861df
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-06832001000400008&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-06832001000400008&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::674024e4f00a29a095ac2e426fbf5a87
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-77952824634&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-77952824634&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Konell K; Departamento de Farmácia Universidade Federal do Paraná CuritibaPR Brazil Departamento de Farmácia, Universidade Federal do Paraná, Curitiba, PR, Brazil., Gelinsk MA; Departamento de Farmácia Universidade Federal do Paraná CuritibaPR Brazil Departamento de Farmácia, Universidade Federal do Paraná, Curitiba, PR, Brazil., Benetti TM; Departamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos Universidade Estadual de Londrina LondrinaPR Brazil Departamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Estadual de Londrina, Londrina, PR, Brazil., Abrahão WM; Departamento de Farmácia Universidade Federal do Paraná CuritibaPR Brazil Departamento de Farmácia, Universidade Federal do Paraná, Curitiba, PR, Brazil. ; Secção de Microbiologia de Alimentos Laboratório Central do Estado do Paraná CuritibaPR Brazil Secção de Microbiologia de Alimentos, Laboratório Central do Estado do Paraná, Curitiba, PR, Brazil.
Publikováno v:
Brazilian journal of microbiology : [publication of the Brazilian Society for Microbiology] [Braz J Microbiol] 2015 Mar 04; Vol. 45 (4), pp. 1551-4. Date of Electronic Publication: 2015 Mar 04 (Print Publication: 2014).