Zobrazeno 1 - 10
of 493
pro vyhledávání: '"Abouloifa, A."'
Autor:
Reda Bellaouchi, Ismail Hasnaoui, Meryem Idrissi Yahyaoui, Noureddine Bentouhami, Amina Hasnaoui, Mohamed Taibi, Amine Elbouzidi, Ahmad Mohammad Salamatullah, Hiba‐Allah Nafidi, Musaab Dauelbait, Mohammed Bourhia, Houssam Abouloifa, Yahya Rokni, Nabil Ghabbour, Ennouamane Saalaoui, Abdeslam Asehraou
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 6, Pp 4248-4258 (2024)
Abstract This research investigates citric acid (CA) synthesis using the indigenous strain Aspergillus niger ASP26, which was isolated from date by‐products. The study initially involved isolating fungi capable of CA production and identifying the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/627ef2b487b2437caa75fa218b676c0e
Autor:
Meryem Idrissi Yahyaoui, Sara Moumnassi, Nour Eddine Bentouhami, Nadia Houmy, Abderrahim Ed-Daoui, Reda Bellaouchi, Mohamed Taibi, Mounir Haddou, Amine El Bouzidi, Milena Brasca, Tiziana Silvetti, Houssam Abouloifa, Sondes Mechri, Abousalham Abdelkarim, Saalaoui Ennouamane, Musaab Dauelbait, Ahmad Mohammad Salamatullah, Bassem Jaouadi, Asehraou Abdeslam
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
Table olives, a vital category among fermented vegetables, come in treated and natural forms. Treated green olives require an alkaline treatment before brining to start fermentation. This study investigates the fermentation of unsalted Moroccan Picho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2a635a0926346aa855fcc5cfed756c9
Autor:
Abouloifa, Houssam, Gaamouche, Sara, Ghabbour, Nabil, El Guerrouj, Bouchra, Karboune, Salwa, Saalaoui, Ennouamane, Asehraou, Abdeslam
Publikováno v:
In Bioresource Technology Reports September 2024 27
Autor:
Mazzeo, Maria Fiorella, Sorrentino, Alida, Morandi, Stefano, Abouloifa, Houssam, Asehraou, Abdeslam, Brasca, Milena, Siciliano, Rosa Anna
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2024 60
Autor:
Mchaouar, Youssef, Abouelmahjoub, Youness, Abouloifa, Abdelmajid, Abouobaida, Hassan, Lachkar, Ibtissam, Giri, Fouad, Taghzaoui, Chaimaa, Elallali, Aicha, Guerrero, Josep M.
Publikováno v:
In European Journal of Control January 2024 75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N. Ghabbour, Y. Rokni, H. Abouloifa, R. Bellaouchi, I. Hasnaoui, S. Gaamouche, N. Houmy, M. El Yamani, R. Ben Salah, N. Ktari, E. Saalaoui, A. Asehraou
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 74, Iss 1 (2023)
The present work reports the controlled fermentation of heat-shocked, unsalted and inoculated green olives. The effects of heat-shock (60, 70 and 80 °C three times for 5 min), inoculation with the oleuropeinolytic strain of L. plantarum FSO175 (L.p-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f5f3175184c40a6815d3d6addf7e274
Publikováno v:
In IFAC PapersOnLine 2022 55(12):677-682