Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Abou-Elhamd, Alaa Sayed"'
Autor:
Hobani, Yahya Hasan, Mohan, Syam, Shaheen, Emad, Abdelhaleem, Aymen, Faruque Ahmad, Md, Bhatia, Saurabh, Abou-Elhamd, Alaa Sayed
Publikováno v:
In Journal of Ethnopharmacology 10 May 2022 289
Autor:
Mohan, Syam, Hobani, Yahya Hasan, Shaheen, Emad, Abou-Elhamd, Alaa Sayed, abdelhaleem, Aymen, Alhazmi, Hassan A., Abdelwahab, Siddig Ibrahim
Publikováno v:
In Journal of Ethnopharmacology 28 October 2020 261
Autor:
Abou-Elhamd, Alaa Sayed1,2 alaa88@yahoo.com, Ageely, Hussein3, Abu-Elmagd, Muhammad4, Zayed, Ahmed Elzuhry1,2
Publikováno v:
International Journal of Morphology. set2018, Vol. 36 Issue 3, p1087-1094. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saleh, Ahmed, Anwar, Mamdouh M, Zayed, Ahmed E, Ezz Eldeen, Manal El Sayed, Afifi, Gamal, Alnashiri, Hassien M, Gomaa, Asmaa MS, Abd-Elkareem, Mahmoud, Abou-Elhamd, Alaa Sayed, Shaheen, Emad S, Mohamed, Ghada A, Hetta, Helal F, Kotb, Ahmed M
Publikováno v:
Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity: Targets and Therapy
Introduction Type 2 diabetes (T2D) is a widely distributed disease that affects large population worldwide. This study aimed to verify the role of Ginkgo biloba (GB) extract and magnetized water (MW) on the survival rate and functional capabilities o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohan, Syam, Hobani, Yahya Hasan, Shaheen, Emad, Abou-Elhamd, Alaa Sayed, abdelhaleem, Aymen, Alhazmi, Hassan A., Abdelwahab, Siddig Ibrahim
Publikováno v:
Food & Function; Apr2020, Vol. 11 Issue 4, p3493-3505, 13p