Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Abioye, A.O."'
Publikováno v:
Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 99-109 (2017)
RSM was used to optimize the important processing variables for a non-alcoholic beverage (NAB) from roselle calyx, sorghum stem sheath and two local spices. A CCRD consisting of six variables reduced to five for mathematical convenience [Roselle Caly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/363d27a5281c4c2ebb845d5d847336b1
Autor:
Abioye, V.F., Babarinde, G.O. ∗, Ogunlakin, G.O., Adejuyitan, J.A., Olatunde, S.J., Abioye, A.O.
Publikováno v:
In Heliyon December 2022 8(12)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 37, No 1 (2019); 106-116
The study was carried out to investigate the effect of the moisture content on physical properties; axial dimension, seed volume, surface area, arithmetic and geometric mean diameter, aspect ratio, sphericity, true and bulk density, angle of repose a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2005 67(4):435-440
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.