Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Abiose, S."'
Publikováno v:
Malaysian Journal of Microbiology, Vol 13 (2017)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5542caca077548d3b096e57a7db7e784
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E.O. Ojofeitimi, Abiose S
Publikováno v:
Nutrition and Health. 11:127-132
A pilot study is presented as an attempt to modify the traditional method of preparing maize gruel ‘ogi’ the most popular weaning diet in Nigeria. The modification consists of completely grinding the food to a fine paste without sieving. Cooked s
Autor:
Malomo, A.A., Abiose, S.H.
Publikováno v:
Food Research, Vol 3, Iss 5, Pp 556-563 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1be9b5cf0bd740628f6b2db4e1b1d605
Autor:
Adeniran, H. A., Abiose, S. H.
Publikováno v:
Microbes in Applied Research: Current Advances & Challenges; 2012, p278-283, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2012, Vol. 19 Issue 2, p651-656, 6p
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; Oct2010, Vol. 3 Issue 5, p693-698, 6p, 4 Charts