Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Abhinay Shashank"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 10 of 10 pro vyhledávání: '"Abhinay Shashank"'
1
Akademický článek
Artocarpus lakoocha Roxb. and Artocarpus heterophyllus Lam. Flowers: New Sources of Bioactive Compounds
Autor: Arun Kumar Gupta, Muzamil Ahmad Rather, Avinash Kumar Jha, Abhinay Shashank, Somya Singhal, Maanas Sharma, Urbi Pathak, Dipti Sharma, Andrea Mastinu
Publikováno v: Plants, Vol 9, Iss 10, p 1329 (2020)
Artocarpus heterophyllus Lam. (AH) and Artocarpus lakoocha Roxb. (AL) are two endemic plants that grow on the Asian continent. To date, their applications have been aimed at using their fruit as a food source or for some of their therapeutic virtues.
Externí odkaz: https://doaj.org/article/61840e9925794638b282d9a40af8dafb
Zobrazit plný text záznamu
2
Conotoxin
Autor: Avinash Kumar Jha, Muzamil Ahmad Rather, Mukesh S. Sikarwar, Subhamoy Dhua, Panchi Rani Neog, Rajeev Ranjan, Somya Singhal, Abhinay Shashank, Arun Kumar Gupta
Publikováno v: Handbook of Plant and Animal Toxins in Food ISBN: 9781003178446
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c66a118d1c6feac30dc2291625fec283
https://doi.org/10.1201/9781003178446-22
Zobrazit plný text záznamu
3
Improvement in pasting, thermal properties, and in vitro digestibility of isolated Amaranth starch ( Amaranthus cruentus L.) by addition of almond gum and gum ghatti powder
Autor: Arun Kumar Gupta, Abhinay Shashank, Avinash Kumar Jha, Sonam Kumari
Publikováno v: Journal of Food Processing and Preservation. 45
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1ada26097ee5652b5325d9c71126fcf4
https://doi.org/10.1111/jfpp.15829
Zobrazit plný text záznamu
4
Contrastive Interpretation of Storage Temperatures on Physiological and Microbiological Parameters of Chemically Treated Button Mushroom ( Agaricus Bisporus) Stored Under Modified Atmospheric Packaging (MAP)
Autor: Durga Shankar Bunkar, Pravin Prakash, Abhinay Shashank, Pallavi Srivastava
Publikováno v: SSRN Electronic Journal.
Button mushrooms have always been cherished and admired for their massive role in treating various human diseases. Its delicious taste, flavour and aroma make them desired the main course for everyone's plate. Button mushrooms are highly putrescible
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4bc69fbe352fb886cd35417860eb1efc
https://doi.org/10.2139/ssrn.3899831
Zobrazit plný text záznamu
5
Contrastive Interpretation of Storage Temperatures on Physiological and Microbiological Parameters of Chemically Treated Button Mushroom (Agaricus Bisporus) Stored Under Modified Atmospheric Packaging (Map)
Autor: pallavi srivastava, PRAVIN PRAKASH, Durga Shankar Bunkar, ABHINAY SHASHANK
Publikováno v: SSRN Electronic Journal.
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::54e12c778f7b81b59e393d3277ca5624
https://doi.org/10.2139/ssrn.3973764
Zobrazit plný text záznamu
6
Artocarpus Lakoocha Roxb. and Artocarpus heterophyllus Lam. Flowers: New Sources of Bioactive Compounds
Autor: Andrea Mastinu, Abhinay Shashank, Arun Kumar Gupta, Maanas Sharma, Muzamil Ahmad Rather, Urbi Pathak, Somya Singhal, Avinash Kumar Jha, Dipti Sharma
Publikováno v: Plants
Volume 9
Issue 10
Plants, Vol 9, Iss 1329, p 1329 (2020)
Artocarpus heterophyllus Lam. (AH) and Artocarpus lakoocha Roxb. (AL) are two endemic plants that grow on the Asian continent. To date, their applications have been aimed at using their fruit as a food source or for some of their therapeutic virtues.
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dffce4fed806b119c6b2c8f19cdb666b
Zobrazit plný text záznamu
7
Akademický článek
Improvement in pasting, thermal properties, and in vitro digestibility of isolated Amaranth starch (Amaranthus cruentus L.) by addition of almond gum and gum ghatti powder.
Autor: Jha, Avinash Kumar1 (AUTHOR), Kumari, Sonam1 (AUTHOR), Gupta, Arun Kumar1 (AUTHOR) arunk@tezu.ernet.in, Shashank, Abhinay2 (AUTHOR) abhinay.muz@gmail.com
Publikováno v: Journal of Food Processing & Preservation. Oct2021, Vol. 45 Issue 10, p1-12. 12p.
Zobrazit plný text záznamu
Plný text ve formátu HTML
8
Akademický článek
Production of beetroot (Beta vulgaris L.) wine using different Saccharomyces strains and study of physicochemical and sensorial characteristics.
Autor: Singh, Shubhendra, Tripathi, Abhishek Dutt, Chauhan, Anil Kumar, Gupta, Arun Kumar
Publikováno v: Journal of Food Science & Technology; Nov2021, Vol. 58 Issue 11, p4442-4449, 8p
Zobrazit plný text záznamu
9
Elektronická kniha
Handbook of Plant and Animal Toxins in Food : Occurrence, Toxicity, and Prevention
Autor: Gulzar Ahmad Nayik, Jasmeet Kour
The prevalence of naturally occurring toxins in plant and animal foods represents one of the most significant food safety issues, drawing the attention of both scientists and regulators alike. This unexplored area related to food quality is indeed a
Zobrazit plný text záznamu
10
Elektronická kniha
Engineering Properties of Agricultural Produce
Autor: Suresh Chandra, Samsher, Suneel Kumar Goyal, Durvesh Kumari
In any agricultural country, various types of agricultural commodities are produced in large quantities and to handle such quantities during harvest, post-harvest, processing and transportation, various types of equipment are required. To design part
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 4 Akademické články
  • 2 Elektronické knihy
  • 3 biology
  • 3 biology.organism_classification
  • 3 chemistry
  • 3 starch
  • 2 almond
  • 2 amaranths
  • 2 antimicrobial properties
  • 2 antioxidant properties
  • 2 botany
  • 2 chemistry.chemical_compound
  • 2 food science
  • 2 powders
  • 2 qk1-989
  • 2 thermal properties
  • 1 03 medical and health sciences
  • 1 0302 clinical medicine
  • 1 030217 neurology & neurosurgery
  • 1 0303 health sciences
  • 1 030304 developmental biology
  • 1 agaricus bisporus
  • 1 agricultural engineering
  • 1 agricultural processing
  • 1 amaranth
  • 1 amaranthus cruentus
  • 1 antioxidant
  • 1 antioxidant response element
  • 1 aroma
  • 1 article
  • 1 artocarpus
  • 1 ascorbic acid
  • 1 beetroot
  • 1 browning
  • 1 business and international management
  • 1 ecology
  • 1 ecology, evolution, behavior and systematics
  • 1 fermentation
  • 1 food and beverages
  • 1 food spoilage
  • 1 food--toxicology
  • 1 general chemical engineering
  • 1 general chemistry
  • 1 history
  • 1 human nutrition
  • 1 industrial and manufacturing engineering
  • 1 medicine
  • 1 medicine.medical_treatment
  • 1 modified atmosphere
  • 1 mushroom
  • 1 phenols
  • 1 plant science
  • 3 hindawi limited
  • 2 crc press
  • 2 elsevier bv
  • 1 mdpi ag
  • 1 multidisciplinary digital publishing institute
  • 1 nipa
  • 1 springer nature
  • 2 journal of food processing & preservation
  • 2 plants
  • 2 ssrn electronic journal
  • 1 journal of food processing and preservation
  • 1 journal of food science & technology
  • 5 OpenAIRE
  • 2 Complementary Index
  • 2 eBook Index
  • 1 Directory of Open Access Journals
  • 1 Business Source Ultimate

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......