Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Abenoza, María"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martínez-Pineda, Montserrat, Juan, Teresa, Antoniewska-Krzeska, Agata, Vercet, Antonio, Abenoza, María, Yagüe-Ruiz, Cristina, Rutkowska, Jarosława
Publikováno v:
Foods; Dec2024, Vol. 13 Issue 23, p3867, 21p
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science July 2021 24
Autor:
Saldaña, Guillermo, Cebrián, Guillermo, Abenoza, María, Sánchez-Gimeno, Cristina, Álvarez, Ignacio, Raso, Javier
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies February 2017 39:179-187
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Aug2016, Vol. 118 Issue 8, p1243-1249. 7p.
Autor:
Abenoza, María1, De Las Heras, Patricia1, Benito, Marta1, Oria, Rosa1, Sánchez‐Gimeno, Ana Cristina1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2016, Vol. 40 Issue 3, p353-361. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abenoza, María, Lasa Dolhagaray, José Manuel, Benito, Marta, Oria, Rosa, Sánchez-Gimeno, Ana Cristina
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
18 Pags.- 7 Tabls.- 1 Fig. The definitive version is available at: http://www.innovhub-ssi.it/web/stazione-sperimentale-per-gli-oli-e-i-grassi/rivista-italiana-sostanze-grasse
[EN] The objective of this work was to follow the maturity of the oli
[EN] The objective of this work was to follow the maturity of the oli
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b3c4f2f06bfc9f6e2403c0aeb00d1087
http://hdl.handle.net/10261/125153
http://hdl.handle.net/10261/125153
Publikováno v:
Zaguán. Repositorio Digital de la Universidad de Zaragoza
instname
instname
One of the causes of loss in olive oil quality is oxidation, which decreases its shelf life. Only few previous works have studied the effect of storage at cold and freezing temperatures on the quality of olive oil. The aim of this work was to follow
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bad1a6663973ee455a8dd1ff8f9321b4
http://zaguan.unizar.es/record/78234
http://zaguan.unizar.es/record/78234
Autor:
Benito, Marta, Lasa Dolhagaray, José Manuel, Gracia Gimeno, María Pilar, Oria, Rosa, Abenoza, María, Varona, Luis, Sánchez-Gimeno, Ana Cristina
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
41 Pags., 10 Tabls., 5 Figs. The definitive version is available at: http://onlinelibrary.wiley.com/journal/10.1002/(ISSN)1097-0010
Background The aim of this work was to evaluate the evolution of the quality of extra virgin olive oil obtained f
Background The aim of this work was to evaluate the evolution of the quality of extra virgin olive oil obtained f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::75f209f381a92056083a580f837d1715
http://hdl.handle.net/10261/81648
http://hdl.handle.net/10261/81648