Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Abegunde, T.A."'
Autor:
Adeyeye, Samuel Ayofemi Olalekan, Bolaji, Olusola Timothy, Abegunde, T.A., Emun, Helen O., Oyenubi, Rasheed Adesina
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2022, Vol. 53, Issue 6, pp. 929-945.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-02-2022-0058
Autor:
Tiamiyu H. K, Adebayo-Oyetoro A. O, Folake Idowu-Adebayo, Bolaji O.T, Abegunde T.A, Adeyeye S. A. O
Publikováno v:
Current Research in Nutrition and Food Science, 7(2), 488-495
Current Research in Nutrition and Food Science 7 (2019) 2
Current Research in Nutrition and Food Science 7 (2019) 2
The quality characteristics and consumer acceptance of wheat-rice composite flour bread were evaluated. Substitution of rice flour was done in wheat flour from 0 to 100% and the composite flour was used to produce bread. The bread samples were subjec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c1e243ffaba3a8d208482466f36193df
https://research.wur.nl/en/publications/quality-characteristics-and-consumer-acceptance-of-bread-from-whe
https://research.wur.nl/en/publications/quality-characteristics-and-consumer-acceptance-of-bread-from-whe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; January 2014, Vol. 32 Issue: 1 p97-104, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.