Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"Abdelli R"'
Autor:
Demoniere F; Montreal Heart Institute, Université de Montréal, 5000 Belanger Street, Montreal, QC H1T 1C8, Canada., Abdelli R; Montreal Heart Institute, Université de Montréal, 5000 Belanger Street, Montreal, QC H1T 1C8, Canada., Rivard L; Montreal Heart Institute, Université de Montréal, 5000 Belanger Street, Montreal, QC H1T 1C8, Canada.
Publikováno v:
Biomedicines [Biomedicines] 2024 Aug 22; Vol. 12 (8). Date of Electronic Publication: 2024 Aug 22.
Publikováno v:
In ISA Transactions 2011 50(2):213-219
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
14th Gums and stabilizers for the food industry
14. Gums and Stabilisers for the Food Industry
14. Gums and Stabilisers for the Food Industry, Jun 2007, Wrexham, United Kingdom. Royal Society of Chemistry, 316, 2008
14. Gums and Stabilisers for the Food Industry, Jun 2007, Wrexham, United Kingdom. Royal Society of Chemistry, 316, 2008, 14th Gums and stabilizers for the food industry
Scopus-Elsevier
14. Gums and Stabilisers for the Food Industry
14. Gums and Stabilisers for the Food Industry, Jun 2007, Wrexham, United Kingdom. Royal Society of Chemistry, 316, 2008
14. Gums and Stabilisers for the Food Industry, Jun 2007, Wrexham, United Kingdom. Royal Society of Chemistry, 316, 2008, 14th Gums and stabilizers for the food industry
Scopus-Elsevier
absent
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::13972bdc7d51c786eee81b1b8f6c2438
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01173860
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01173860
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nandakumar, K.1 (AUTHOR) nandakumar071974@gmail.com, Mohan, V.1 (AUTHOR), Alsaif, Faisal2 (AUTHOR), Senthilkumar, S.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 4/23/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-16. 16p.