Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Abdelaziz J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African and Mediterranean Agricultural Journal - Al Awamia, Vol 0, Iss 137, Pp 1-21 (2022)
Forest pastures represent the basis of livestock feed in the high mountains of the north region of Morocco. Unfortunately, the forage supply of pastoral species is subject to a continuous decrease, which exposes the livestock to under nutrition. In o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f48e4c5288d44cf8eded2bd12adb72d
Autor:
Ayoub Errassi, Mohamed Chabbi, Said Zantar, Benicha Mohamed Benicha Mohamed, Abdelaziz Jaber, Mohammed Ayadi
Publikováno v:
African and Mediterranean Agricultural Journal - Al Awamia, Vol 0, Iss 137, Pp 23-39 (2022)
Hedysarum flexuosum which is a forage legume with high production potential can contribute to increase the production and improve the quality of desirable fatty acids in ruminant products. Production, chemical composition and fatty acid profile of Be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8ae2b096695470cb35fca02eee58107
Publikováno v:
African and Mediterranean Agricultural Journal - Al Awamia, Vol 0, Iss 136, Pp 143-158 (2022)
L’objet de ce travail est de mettre au point le mode optimal de conservation de la valeur nutritive du fourrage de Mélilot. Pour cela, la fenaison et l’ensilage ont été comparés au fourrage vert. Pour l’ensilage, quatre prétraitements sont
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8401c7ecfb6b476d8b9da6080ad59538
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Sugar Industry: Effect of Dextran Concentrations on the Sucrose Crystallization in Aqueous Solutions
Publikováno v:
Journal of Engineering, Vol 2019 (2019)
Using the spectrophotometric method, as a new method, the influence of dextran on the sucrose solubility and metastable zone width has been studied. In agreement with the literature the experimental data show that the dextran has a negligible effect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bff501b5399d4812ab848b1497f6e852