Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Abdel-Sayyed A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Salma A. Soaud, Salama M. Abdel‐Sayyed, Elsayed M. I. Mahgoub, Sameh A. Korma, Ilaria Cacciotti, Abdelmoneim H. Ali, Azhari Siddeeg, Hany A. M. Wafa
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 8, Pp 4298-4309 (2021)
Abstract Cowpea is a leguminous crop that has received widespread attention due to its high nutritional value. However, it is prone to losing some of its nutritional content due to the long cooking process. In this study, fourteen cowpea genotypes we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89606b6ecdb64717bc69cb286f30a276
Autor:
Soaud, Salma A.1 (AUTHOR) saudsalma8892@gmail.com, Abdel‐Sayyed, Salama M.1 (AUTHOR), Mahgoub, Elsayed M. I.1 (AUTHOR), Korma, Sameh A.2,3 (AUTHOR) sameh.hosny@zu.edu.eg, Cacciotti, Ilaria4 (AUTHOR), Ali, Abdelmoneim H.2 (AUTHOR), Siddeeg, Azhari5 (AUTHOR) azhari_siddeeg@uofg.edu.sd, Wafa, Hany A. M.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Aug2021, Vol. 9 Issue 8, p4298-4309. 12p.