Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Abd El Gawad IA"'
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Food Sciences.
Fatty acid composition and quality of vegetable oil are very important factors for improving its stability and applicability. Quality characteristics of the four available vegetable oils in the Egyptian market for imitation cheese making were evaluat
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Food Sciences. 4
Introduction: Biopreservation systems in food are becoming increasingly interesting for the industry and consumer. Methods: Yoghurt milk and soymilk samples were inoculated separately with E.coli or S. aureus immediately after adding the starter (bif
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abd El Gawad IA; The Department of Clinical & Chemical Pathology, NCI, Cairo University, Egypt. Electronic address: imanaga70@yahoo.com., Mossallam GI; The Department of Clinical & Chemical Pathology, NCI, Cairo University, Egypt. Electronic address: ghadamossallam@hotmail.com., Radwan NH; The Department of Clinical & Chemical Pathology, NCI, Cairo University, Egypt. Electronic address: nradwan5@hotmail.com., Elzawahry HM; The Department of Medical Oncology, NCI, Cairo University, Egypt. Electronic address: hebaelzaw@yahoo.co.uk., Elhifnawy NM; The Department of Clinical & Chemical Pathology, NCI, Cairo University, Egypt. Electronic address: nmelhifnawi@hotmail.com.
Publikováno v:
Journal of the Egyptian National Cancer Institute [J Egypt Natl Canc Inst] 2014 Jun; Vol. 26 (2), pp. 79-85. Date of Electronic Publication: 2014 Jan 31.
Autor:
Abd El Gawad IA; The Departments of Clinical & Chemical Pathology, NCI, Cairo University., Shafik HE
Publikováno v:
Journal of the Egyptian National Cancer Institute [J Egypt Natl Canc Inst] 2009 Sep; Vol. 21 (3), pp. 209-17.
Autor:
Hamad EM; Laboratory of Nutrition Chemistry, Faculty of Agriculture, Graduate School, Kyushu University, Fukuoka, Japan., Sato M, Uzu K, Yoshida T, Higashi S, Kawakami H, Kadooka Y, Matsuyama H, Abd El-Gawad IA, Imaizumi K
Publikováno v:
The British journal of nutrition [Br J Nutr] 2009 Mar; Vol. 101 (5), pp. 716-24. Date of Electronic Publication: 2008 Aug 07.
Autor:
Sato M; Laboratory of Nutrition Chemistry, Faculty of Agriculture, Kyushu University, Fukuoka, Japan., Uzu K, Yoshida T, Hamad EM, Kawakami H, Matsuyama H, Abd El-Gawad IA, Imaizumi K
Publikováno v:
The British journal of nutrition [Br J Nutr] 2008 May; Vol. 99 (5), pp. 1013-7. Date of Electronic Publication: 2007 Nov 01.
Autor:
Abd El Gawad IA; The Department of Clinical & Chemical Pathology, NCI, Cairo University., Moussa HS, Nasr MI, El Gemae EH, Masooud AM, Ibrahim IK, El Hifnawy NM
Publikováno v:
Journal of the Egyptian National Cancer Institute [J Egypt Natl Canc Inst] 2005 Sep; Vol. 17 (3), pp. 193-202.