Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Abbuehl, L."'
Autor:
Egger, L., Ménard, Olivia, Abbuehl, L., Duerr, D., Badertscher, R., Stoffers, H., Berthoud, H., Meola, M., Vergères, G., Portmann, R., Dupont, Didier
Publikováno v:
Cheese symposium-The 2nd Symposium in Future Dairy Manufacturing
Cheese symposium-The 2nd Symposium in Future Dairy Manufacturing, Nov 2018, Beijing, China
2018; Cheese symposium-The 2nd Symposium in Future Dairy Manufacturing, Beijing, CHN, 2018-11-17-2018-11-19
Cheese symposium-The 2nd Symposium in Future Dairy Manufacturing, Nov 2018, Beijing, China
2018; Cheese symposium-The 2nd Symposium in Future Dairy Manufacturing, Beijing, CHN, 2018-11-17-2018-11-19
Do bacterial strains in cheese have an impact on the protein hydrolysis during human digestion, and if so, does a higher microbial diversity lead to the generation of a higher number of different peptides after digestion? Cheese bacteria are responsi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::28c39a6e9311200ac840df4419892459
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01913027
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01913027
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.