Zobrazeno 1 - 10
of 161
pro vyhledávání: '"Abbaszadeh, Sepideh"'
Autor:
Abbaszadeh, Sepideh
This paper addresses a design exploration focusing on interactive jewellery and wearable computing that could affect sexual harassment in social contexts in everyday life. Drawing on a design inquiry study that lead to the creation of an interactive
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:sh:diva-36260
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2023 142
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Autor:
Abbaszadeh, Sepideh, Espinoza, Daniela
The naked body is an entity that has always been present in both the “real” world and the media. The anatomy of our bodies isn’t something we can avoid; today it reflects the reality that has developed partly from media. According to Instagram
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:sh:diva-32396
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Reproductive Toxicology August 2021 103:36-45
Autor:
Nikpouraghdam, Mohamad, Jalali Farahani, Alireza, Alishiri, GholamHossein, Heydari, Soleyman, Ebrahimnia, Mehdi, Samadinia, Hossein, Sepandi, Mojtaba *, Jafari, Nematollah Jonaidi, Izadi, Morteza, Qazvini, Ali, Dorostkar, Ruhollah, Tat, Mahdi, Shahriary, Alireza, Farnoosh, Gholamreza, Hosseini Zijoud, Seyed Reza, Taghdir, Maryam, Alimohamadi, Yousef, Abbaszadeh, Sepideh, Gouvarchin Ghaleh, Hadi Esmaeili, Bagheri, Mahdi
Publikováno v:
In Journal of Clinical Virology June 2020 127
Autor:
Maleki, Vahid1,2 (AUTHOR), Abbaszadeh, Sepideh1,2 (AUTHOR), Seyyed Shoura, Seyyed Morteza3 (AUTHOR), Sohrabnavi, Asma3 (AUTHOR), Sepandi, Mojtaba1 (AUTHOR), Taghdir, Maryam1,2 (AUTHOR) mtaghdir@gmail.com
Publikováno v:
Clinical & Experimental Pharmacology & Physiology. Feb2023, Vol. 50 Issue 2, p121-131. 11p. 1 Diagram, 1 Chart.
Autor:
Jafari, Morteza1 (AUTHOR), Parastouei, Karim1 (AUTHOR) parastouei@gmail.com, Abbaszadeh, Sepideh1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Mar2024, Vol. 12 Issue 3, p1655-1672. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.