Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Abass, AB."'
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 34, Iss 4, Pp 411-423 (2016)
In this study, the factors influencing the adoption of mechanized technologies for processing cassava into a value-added high quality cassava flour (HQCF) by rural households in Tanzania were examined. A structured questionnaire was used to collect d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e000ff0d34504ee9b73643f33e3f0851
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akinwale TE; Department of Food Technology Federal Institute of Industrial Research, Oshodi, Lagos Lagos Nigeria., Shittu TA; Department of Food Science and Technology Federal University of Agriculture Abeokuta Ogun State Nigeria., Adebowale AA; Department of Food Science and Technology Federal University of Agriculture Abeokuta Ogun State Nigeria., Adewuyi S; Department of Chemical Sciences Federal University of Agriculture Abeokuta Ogun State Nigeria., Abass AB; International Institutes of Tropical Agriculture Eastern African Hub Dar es Salaam Tanzania.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2017 Aug 19; Vol. 5 (6), pp. 1163-1169. Date of Electronic Publication: 2017 Aug 19 (Print Publication: 2017).
Autor:
Abass AB; International Institute of Tropical Agriculture, PMB 5320 Oyo Road, Ibadan 200285, Oyo State, Nigeria. a.abass@cgiar.org., Awoyale W; International Institute of Tropical Agriculture, PMB 5320 Oyo Road, Ibadan 200285, Oyo State, Nigeria. wawoyale0101@gmail.com.; Department of Food Science and Technology, Kwara State University Malete, PMB 1530, Ilorin 240001, Kwara State, Nigeria. wawoyale0101@gmail.com., Sulyok M; Department of Agrobiotechnology (IFA-Tulln), University of Natural Resources and Life Sciences, Vienna (BOKU), Konrad Lorenzstr. 20, A-3430 Tulln, Austria. michael.sulyok@boku.ac.at., Alamu EO; International Institute of Tropical Agriculture, PMB 5320 Oyo Road, Ibadan 200285, Oyo State, Nigeria. o.alamu@cgiar.org.
Publikováno v:
Toxins [Toxins (Basel)] 2017 Jun 29; Vol. 9 (7). Date of Electronic Publication: 2017 Jun 29.