Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Abadía Patiño L"'
Autor:
Abadía Patiño L, Bastardo MF
Publikováno v:
Journal of Microbiology & Experimentation. 11:13-18
Lettuce is one of the most common crops in the world, with high index of vitamins, minerals and fiber. Raw food consumption is closely related to foodborne illness, of which Escherichia coli O157:H7, seems to be the prime perpetrator leading to undes
Publikováno v:
Journal of Microbiology & Experimentation. 10:142-145
The use of generic antibiotics creates suspicion regarding the innovator. In many countries, especially those in the developing world, these drugs are abundant, due to the cost of the innovator acquisition. However, there are many therapeutic failure
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abadía Patiño L; Unité des Agents Antibactériens, Institut Pasteur, 75724 Paris Cedex 15, France., Courvalin P, Perichon B
Publikováno v:
Journal of bacteriology [J Bacteriol] 2002 Dec; Vol. 184 (23), pp. 6457-64.