Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Aaslyng, M."'
Autor:
Spoolder, H., Zebunke, Manuela, Labyt, Etienne, Godin, Christophe, Tallet, Céline, Prunier, Armelle, Dippel, Sabine, Früh, Barbara, Dall Aaslyng, M., Daugaard Larsen, Helle, Vermeer, Herman
Publikováno v:
69. Annual Meeting of the European Federation of Animal Science (EAAP)
69. Annual Meeting of the European Federation of Animal Science (EAAP), Aug 2018, Dubrovnik, Croatia. Wageningen Academic Publishers, Annual Meeting of the European Association for Animal Production, 24, 2018, Annual Meeting of the European Association for Animal Production
69. Annual Meeting of the European Federation of Animal Science (EAAP), Aug 2018, Dubrovnik, Croatia. Wageningen Academic Publishers, 24, 2018, Annual Meeting of the European Association for Animal Production
69. Annual Meeting of the European Federation of Animal Science (EAAP), Aug 2018, Dubrovnik, Croatia. Wageningen Academic Publishers, Annual Meeting of the European Association for Animal Production, 24, 2018, Annual Meeting of the European Association for Animal Production
69. Annual Meeting of the European Federation of Animal Science (EAAP), Aug 2018, Dubrovnik, Croatia. Wageningen Academic Publishers, 24, 2018, Annual Meeting of the European Association for Animal Production
Despite decades of intensive research, aggression and tail biting in pigs still persist on many farms. Remedialmeasures are dependent on early diagnosis of these injurious behaviours. The European PigWatch Project (https://pigwatch.net, Anihwa ERA-Ne
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::db7d36bbdffc78a7445fd8162e713955
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01904403
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01904403
Publikováno v:
Brandt, P, Rousing, T, Herskin, M S & Aaslyng, M D 2015, ' Documentation of welfare of finishing pigs on the day of slaughter ' Recent Advances II, Zagreb, Croatia, 16/07/2015-17/07/2015, .
Aarhus University
Aarhus University
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9d531606939a30385178890f9fc3106d
https://pure.au.dk/portal/da/publications/documentation-of-welfare-of-finishing-pigs-on-the-day-of-slaughter(4941c013-1eeb-4e3b-9885-7fd2e1b9bcd5).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/documentation-of-welfare-of-finishing-pigs-on-the-day-of-slaughter(4941c013-1eeb-4e3b-9885-7fd2e1b9bcd5).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tikk, Meelis, Tikk, Kaja, Tørngren, M.A., Aaslyng, M., Karlsson, A. H., Andersen, Henrik Jørgen
Publikováno v:
Tikk, M, Tikk, K, Tørngren, M A, Aaslyng, M, Karlsson, A H & Andersen, H J 2005, The Development in inosine monophosphate and its degradation products during aging of pork of different qualities in relation to basic taste-and retro nasal flavor perception of the meat . in 51st International Congress of Meat Science and Technology 2005. Book of Abstracts, Th9 . pp. 97-97, The Development in inosine monophosphate and its degradation products during aging of pork of different qualities in relation to basic taste-and retro nasal flavor perception of the meat, 18/12/2010 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::4ebf925e7e4edd5c80e0e1eda951c955
https://pure.au.dk/portal/da/publications/the-development-in-inosine-monophosphate-and-its-degradation-products-during-aging-of-pork-of-different-qualities-in-relation-to-basic-taste--and-retro-nasal-flavor-perception-of-the-meat(4f2f7bc0-e9a1-11db-8c3f-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/the-development-in-inosine-monophosphate-and-its-degradation-products-during-aging-of-pork-of-different-qualities-in-relation-to-basic-taste--and-retro-nasal-flavor-perception-of-the-meat(4f2f7bc0-e9a1-11db-8c3f-000ea68e967b).html
Autor:
Lindahl, G, Stødkilde-Jørgensen, Hans, Aaslyng, M, Aagaard, M, Karlsson, Anders H, Andersen, Hans J
Publikováno v:
Lindahl, G, Stødkilde-Jørgensen, H, Aaslyng, M, Aagaard, M, Karlsson, A H & Andersen, H J 2004, ' Detection of porosity in precessed pork using Nuclear Magnetic Resonance (MRI) ', Detection of porosity in precessed pork using Nuclear Magnetic Resonance (MRI), Lyngby, Denmark, 17/04/2004-18/04/2004 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::8630fdb0fec6ef219a7fbb31c777cbe4
https://pure.au.dk/portal/da/publications/detection-of-porosity-in-precessed-pork-using-nuclear-magnetic-resonance-mri(cbc25f80-7aee-11db-bee9-02004c4f4f50).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/detection-of-porosity-in-precessed-pork-using-nuclear-magnetic-resonance-mri(cbc25f80-7aee-11db-bee9-02004c4f4f50).html