Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"Aanand, S."'
Publikováno v:
In Aquaculture 15 December 2021 545
Autor:
Dharmakar, Padala1,2, Aanand, S.1 anand@tnfu.ac.in, Kumar, J. Stephen Sampath3, Ande, Muralidhar P.4, Padmavathy, P.2, Pereira, J. Jaculine2, Balakrishna, Ch.5
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Research. Jul2023, Vol. 57 Issue 7, p868-874. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Aquaculture In The Tropics. 34:73-79
Autor:
Aanand S, Robinson Jeya Shakila, D. Sukumar, Balasubramanian Sivaraman, Geevaretnam Jeyasekaran
Publikováno v:
Food Control. 99:124-130
PCR-SSCP and PCR-FINS methods were developed to authenticate nine species of snapper. A highly variable mitochondrial D-loop region was chosen as a target region and three new primers viz., one forward (Fish-DL-F) and two reverse primers (Fish-DL-R a
Autor:
Sundhar, S., Shakila, Robinson Jeya, Jeyasekaran, Geevaretnam, Aanand, S., Shalini, R., Arisekar, U., Surya, T., Malini, N. Asha Hema, Boda, Sathyanarayana
Publikováno v:
In Marine Pollution Bulletin December 2020 161 Part B
Autor:
Thamizhselvan Surya, R. Shalini, Robinson Jeya Shakila, Geevaretnam Jeyasekaran, Sathyanarayana Boda, S. Sundhar, Aanand S, Ulaganathan Arisekar, N. Asha Hema Malini
Publikováno v:
Marine pollution bulletin. 161
Bioaccumulation of organochlorine pesticides (OCPs) in red, green, and brown seaweeds from the Gulf of Mannar was investigated using gas chromatography–mass spectrometry (GC–MS). The concentration of OCPs in all the seaweeds was in the order of e