Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Aami Azghadi M"'
Publikováno v:
Poultry Science Journal, Vol 8, Iss 1, Pp 51-58 (2020)
This study examined the effects of various levels of dietary encapsulated choline chloride (ECC) on growth performance, carcass characteristics, serum and liver lipids content in Ross 308 broilers. A total of 480 day-old broilers were assigned to eig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4abdc5b4460a4d76a91ef32a5e6fe26b
Publikováno v:
Poultry Science Journal, Vol 7, Iss 1, Pp 77-86 (2019)
Since, choline chloride caking causes serious operating difficulties and customer complaints, two experiments were conducted to optimize in vitro production of a novel encapsulated choline chloride (ECC) with minimum hygroscopic property and optimize
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea2ecb4d7c2e4d4492f1eb360ae5a967
Publikováno v:
Iranian Journal of Applied Animal Science. Mar2014, Vol. 4 Issue 1, p185-190. 6p.
Publikováno v:
Iranian Journal of Applied Animal Science; Sep2015, Vol. 5 Issue 3, p699-705, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arshami J; Department of Animal Sciences, College of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, I. R. Iran., Pilevar M; Department of Animal Sciences, College of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, I. R. Iran., Aami Azghadi M; Department of Animal Sciences, College of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, I. R. Iran., Raji AR; Department of Pathology, College of Veterinary Medicine, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, I. R. Iran.
Publikováno v:
Avicenna journal of phytomedicine [Avicenna J Phytomed] 2013 Spring; Vol. 3 (2), pp. 178-85.