Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"AYDIN, Ayça"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 10, Issue: 1 17-28
Hacettepe University Faculty of Health Sciences Journal
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Hacettepe University Faculty of Health Sciences Journal
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Objectives: In this study, the determination of total mesophilic aerobic bacteria (MAB), mold-yeast, moisture and dry matter contents of breads added green coffee extract (GCE) at the different concentrations were investigated on the 1st and 8th days
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::fae1b6ec27b6dc6b331ef3044df58a3c
https://dergipark.org.tr/tr/pub/husbfd/issue/75744/1112752
https://dergipark.org.tr/tr/pub/husbfd/issue/75744/1112752
Autor:
AYDIN, Ayça, ÇELİK, Zehra Margot
Publikováno v:
Gümüshane Üniversitesi Saglik Bilimleri Dergisi; 2022, Vol. 11 Issue 4, p1619-1627, 9p
Publikováno v:
Volume: 7, Issue: 1 39-44
Food and Health
Food and Health
Bu çalışmada Türk Gıda Kodeksi’nde özel tıbbi amaçlı diyet gıdalar altında yer alan enteral beslenme ürünlerinin Mezofilik Aerobik Bakteri ve C.sakazakii varlığı yönünden analizi yapılarak pH değerlerinin incelenmesi amaçlanmı
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::26775d1f808a28c31108122d6972dfda
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jfhs/issue/57280/760360
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jfhs/issue/57280/760360
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.