Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"AYAZ, NAIM DENIZ"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
GÖNCÜOĞLU, Muammer1 goncu@veterinary.ankara.edu.tr, AYAZ, Naim Deniz2, HACIOĞLU, Sabri3, YEŞİL, Samiye Öznur3, YILDIRIM, Özcan3, YARALI, Cevdet3, SEÇKİN, Harun4, PAKDEMİRLİ, Bekir5
Publikováno v:
Veterinary Journal of Ankara University / Ankara Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi. 2023, Vol. 70 Issue 1, p75-80. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
GONCUOGLU, MUAMMER1 goncu@veterinary.ankara.edu.tr, AYAZ, NAIM DENIZ2, CUFAOGLU, GIZEM2, CENGIZ, GORKEM1
Publikováno v:
Journal of Food & Nutrition Research. 2021, Vol. 60 Issue 2, p124-130. 7p.
Autor:
GÖNCÜOĞLU, Muammer1 goncu@veterinary.ankara.edu.tr, AYAZ, Naim Deniz2, CENGİZ, Görkem1, ONARAN, Bahar1, ÇUFAOĞLU, Gizem2
Publikováno v:
Veterinary Journal of Ankara University / Ankara Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi. Jun2020, Vol. 67 Issue 3, p323-332. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tuncer, Yeşim Yonsul, Ayaz, Naim Deniz
Publikováno v:
Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi; 2023, Vol. 34 Issue 1, p114-120, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Issue: 1 8-18
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Hayvansal kökenli besinler içerdikleri protein, mineral madde ve vitaminler açısından beslenmede önemli rol oynamaktadır. Özellikle et ve et ürünleri insan beslenmesinde ihtiyaç duyulan esansiyel aminoasitleri ideal oranlarda içermesi, et
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::a15a82270be17a22e3f0ecd835ff3952
https://dergipark.org.tr/tr/pub/aeskd/issue/62174/933122
https://dergipark.org.tr/tr/pub/aeskd/issue/62174/933122