Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"AYANA, Belgizar"'
Autor:
Ayana, Belgizar1, Turhan, K. Nazan1 knazan@mersin.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2010, Vol. 35 Issue 2, p151-158. 8p. 2 Charts.
Autor:
AYANA, Belgizar, TURHAN, K. Nazan
Publikováno v:
Volume: 35, Issue: 2 151-158
Gıda
Gıda
The increased demands for minimally processed, ready to eat and easily prepared food products pose major challenges for food quality and safety. Researches are focused on new approaches such as non thermal processes (high hydrostatic pressure, pulsed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::ce8c65c9f1d0620b610f9e78e0e697a5
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6874/92055
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6874/92055
Publikováno v:
Volume: 1, Issue: 3 322-330
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
The study was conducted during 2011-2012 growing season in Diyarbakır, in order to determine yield and some quality traits of some durum wheat lines and use them in the breeding programs. Eighty durum wheat lines and five cultivars (Artuklu, Eyyubi,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::4903e61f48cc5ef5931e727e15ad01ee
https://dergipark.org.tr/tr/pub/turkjans/issue/13307/160765
https://dergipark.org.tr/tr/pub/turkjans/issue/13307/160765
Autor:
Ayana, Belgizar
Bu çalışmada antimikrobiyal madde olarak zeytin yaprağı (Olea europaea L.) özütü içeren metilselüloz (MS) esaslı antimikrobiyal filmler üretilmiştir. Film çözeltisine % 4 MS (a/h), plastikleştirici olarak % 1,6 gliserol (h/h) ve son h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::494e572a47fea6357f0f9ab335a9715f
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/336246
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/336246
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.