Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "AVILES, MARÍA VICTORIA"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 5 of 5 pro vyhledávání: '"AVILES, MARÍA VICTORIA"'
1
Akademický článek
Social representations and food neophobia of vegetarian ready-to-eat meals cooked by sous-vide method.
Autor: AVILES, MARÍA VICTORIA1, BORGO, MARÍA AGUSTINA1 maria.borgo@uner.edu.ar, FERNANDA NAEF, ELISA1, DANIELA IGUAL, CATALINA1, GÓMEZ, MARÍA BEATRIZ1, ANA ABALOS, ROSA2
Publikováno v: Journal of Food & Nutrition Research. 2024, Vol. 63 Issue 2, p176-184. 9p.
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
Use of a rice industry by-product as a meat replacer in a hybrid chicken patty: Technological and sensory impact
Autor: Aviles, María Victoria, Naef, Elisa Fernanda, Abalos, Rosa Ana, Lound, Liliana H., Gómez, María Beatriz, Olivera, Daniela F.
Publikováno v: In International Journal of Gastronomy and Food Science March 2023 31
Zobrazit plný text záznamu
3
Akademický článek
Consumers' Opinion and Perception toward a Convenience Food through Projective Techniques.
Autor: Abalos, Rosa Ana, Naef, Elisa Fernanda, Aviles, María Victoria, Gómez, María Beatriz
Publikováno v: Journal of Culinary Science & Technology; 2024, Vol. 22 Issue 2, p338-350, 13p
Zobrazit plný text záznamu
4
Akademický článek
Consumer perception of vacuum frying and a snack made with potatoes and sweet potatoes.
Autor: BORGO, MARÍA AGUSTINA1,2 maria.borgo@uner.edu.ar, ABALOS, ROSA ANA2, AVILES, MARÍA VICTORIA1,2, NAEF, ELISA FERNANDA1,2, LOUND, LILIANA HAYDEE1,2, GÓMEZ, MARÍA BEATRIZ1,2
Publikováno v: Journal of Food & Nutrition Research. 2023, Vol. 62 Issue 2, p149-159. 11p.
Zobrazit plný text záznamu
5
Akademický článek
Determinantes Socieconómicos en la Lucha contra la Malaria en Honduras: ¿Qué Sabemos? ¿Qué Funciona?
Autor: Avilés, María Victoria, Cuesta, José
Publikováno v: Población y Salud en Mesoamérica, Vol 4, Iss 1, p 1 (2006)
Existe un escaso conocimiento a escala mundial de los determinantes socioeconómicos de la malaria, una tragedia que ha trascendido los límites sanitarios para convertirse en un obstáculo al desarrollo. La evaluación de intervenciones públicas co
Externí odkaz: https://doaj.org/article/0e93743d1fae40a495a534d4b55004ba
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 9 Akademické články
  • 1 Časopisy
  • 5 consumers
  • 3 vegetables
  • 2 by-products
  • 2 consumer studies
  • 2 convenience food
  • 2 convenience foods
  • 2 food neophobia
  • 2 grocery shopping
  • 2 perception (philosophy)
  • 2 physicochemical analysis
  • 2 projective techniques
  • 2 sensory analysis
  • 2 sweet potatoes
  • 1 atmospheric pressure
  • 1 bran
  • 1 collective representation
  • 1 consumers perceptions
  • 1 consumption
  • 1 economic theory. demography
  • 1 enfermedades infecciosas
  • 1 fat
  • 1 food technology
  • 1 foods
  • 1 frying
  • 1 hb1-3840
  • 1 malaria
  • 1 neophobia
  • 1 oil
  • 1 olive
  • 1 politica de salud
  • 1 potato chips
  • 1 potatoes
  • 1 pumpkins
  • 1 ready meals
  • 1 snack foods
  • 1 technological innovations
  • 1 vegetarian foods
  • 1 word association
  • 1 word frequency
  • 2 elsevier b.v.
  • 2 taylor & francis ltd
  • 2 vup food research institute
  • 1 centro centroamericano de poblacion
  • 1 elsevier
  • 1 vup food research inst, bratislava
  • 3 international journal of gastronomy and food science
  • 2 journal of culinary science & technology
  • 2 journal of food & nutrition research
  • 1 international journal of gastronomy & food science
  • 1 journal of food and nutrition research
  • 1 poblacion y salud en mesoamerica
  • 3 Academic Search Ultimate
  • 2 Science Citation Index Expanded
  • 2 Supplemental Index
  • 1 ScienceDirect
  • 1 Complementary Index
  • 1 Directory of Open Access Journals

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......