Zobrazeno 1 - 10
of 2 872
pro vyhledávání: '"AURICULARIA auricula-judae"'
Autor:
Kim, Jeong-Heon1 (AUTHOR) zxcb213@smail.kongju.ac.kr, Park, Youn-Jin2 (AUTHOR) parkyj@kongju.ac.kr, Jang, Myoung-Jun1 (AUTHOR) plant119@kongju.ac.kr
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Nov2024, Vol. 25 Issue 21, p11784. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 122, Iss , Pp 106524- (2024)
The in vitro research found that Auricularia auricula-judae (A. auricula) crude polysaccharides showed hypoglycemic and antioxidant properties, whereas purified polysaccharides were more effective. A. auricula polysaccharide was identified as a typic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee8aa5464d684dada3baffdaa23264c4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ziwei Gao, Na Hu, Peng Cao, Jingjing Cheng, Wenxiu Qiu, Qi Wang, Xinyan Chen, Cong Chang, Chao Cai, Yan Meng, Xiaojuan Xu
Publikováno v:
Food Frontiers, Vol 5, Iss 3, Pp 867-879 (2024)
Abstract The development of dietary fibers as safe and effective food additives or nutrients for preventing and alleviating inflammatory bowel disease (IBD) is increasingly important. β‐glucans, renowned prebiotics, have shown promise in alleviati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9fa141ebd6345c48883117a19c5ce5c