Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"ATTARD, EVERALDO"'
Microalgae-Based Crop Support Technologies Show Multifaceted Promise Well-Suited to Looming Threats.
Publikováno v:
Environments (2076-3298); Oct2024, Vol. 11 Issue 10, p220, 26p
Autor:
Bugeja Douglas Adrian, Nešović Milica, Šikoparija Branko, Radišić Predrag, Tosti Tomislav, Trifković Jelena, Russi Luigi, Attard Everaldo, Tešić Živoslav, Gašić Uroš
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 87, Iss 9, Pp 983-995 (2022)
Malta, a country renowned for its honey, has not been extensively mentioned in studies based on honey. In addition to many parameters, the collection period affects honey quality, precisely due to the different floral composition that exists during a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/feecb3a1bd834de0a211d7a4379cf8b1
Publikováno v:
Annals of Animal Science; Jul2024, Vol. 24 Issue 3, p645-656, 12p
Autor:
Theuma, Marilyn, Attard, Everaldo *
Publikováno v:
In Journal of Herbal Medicine June 2020 21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Apicultural Science, Vol 58, Iss 1, Pp 51-60 (2014)
Maltese honey has been valued for its medicinal properties since ancient times, so much so that the word Malta is derived from the ancient Greek word, Melite, which means honey. In this study, Maltese honey samples (n = 30) from three harvest seasons
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eea87527590e451596f720806506dc7d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Young Pharmacists March 2013 5(1):22-25